Piparminttukahvi

Koti Kumpulassa

Sain eilen vinkin, joka oli pakko testata heti. Tippa Young Livingin Peppermint -eteeristä öljyä kahvinpurujen sekaan ja keitin päälle. Pakkohan se oli kokeilla ja uskokaa pois - hyvää oli! Todella raikasta ja piparminttu korostaa ihanasti kahvin makua. Meillä juodaan aina tummapaahtoista kahvia ja siihen piparminttu ainakin sopi ihan nappiin!

 

 

Piparminttuöljyn tuoksu itsessään on virkistävä ja energisoiva. Öljyn sanotaan tukevan ruoansulatusta ja omaavan myös paljon erilaisia terveysvaikutuksia esimerkiksi pahoinvointiin, vatsa- ja ilmavaivoihin, päänsärkyyn ja vastustuskyvyn toimintaan. Sen kerrotaan myös ehkäisevän tartuntoja, nopauttavan paranemista ja auttavan myös kuumeeseen. Itse harjoittelen ja opettelen eteeristen öljyjen käyttöä ja voi kuinka mielenkiintoisia ne ovatkaan!

Ei muuta kuin kokeilemaan. Sekä kahvia että öljyjä.

 

-R

Blogia voit seurata myös Facebookissa, Instagramissa (@kotikumpulassablogi) ja Bloglovin'ssa. :)

 

Kommentit

Saana Väliheikki
LAVLI

Moikka! Pitääkin testata. Olen tässä tuuminutkin että kun kahvia tulee juotua sellaiset 5 kuppia ainakin per päivä, voisi siihen saada jotain vaihteluakin välillä. Jääkö tosta sitten muuten kahvinkeittimeen piparmintun maku loppuiäksi jos sitä käyttää?

Riika V.
Koti Kumpulassa

No mun mielestä en kyllä huomannut, että olisi jäänyt. Voin vielä aamulla tarkastaa tilanteen kun mies keittää aamukahvit ilman öljyä! ;)

Riika V.
Koti Kumpulassa

Aamulla oikein maistelemalla maistelin, mutta mun mielestä ei kyllä maistunut piparminttu! :) 

Saana Väliheikki
LAVLI

Haha, kiitos :) Pitää ehdottomasti kokeilla! Ihanaa viikonloppua sulle!

Riika V.
Koti Kumpulassa

Samoin sulle! :) 

Kommentoi