Ravintola Bröd Punavuori
Lauantai-iltana söimme hotellin (Hotel Indigo Helsinki – Boulevard) alakerrassa olevassa Ravintola Bröd Punavuoressa. Itse ravintolasalista en valitettavasti saanut kuvia niin, että muut ruokailijat eivät olisi osuneet tulilinjalle, mutta tässä muutama kuva baaritiskistä ja aulasta sekä tietenkin ruoista.
Meillä oli masut vielä sen verran täynnä lounassushista, että tilasimme vain pääruoat ja jälkkärit. Minä ja Topi otimme Pitkään haudutettua Meri-Lapin karitsanpotkaa ja Sofialle tilasimme huonepalvelulistalta burgerin ja ranskalaiset, sillä ravintolassa ei ollut erillistä lastenlistaa eikä a la carte -listalta löytynyt oikein mitään sopivaa.
Karitsanpotka todellakin oli pitkään haudutettu ja melkeinpä suli suussa. Mielestäni annos oli erittäin maistuva enkä siitä nyt varsinaisesti keksisi mitään moitittavaa!
Topi ”joutui” auttamaan Sofiaa burgerin kanssa ja kehui, että se oli hyvää myöskin! Pihvi oli medium ja täytteet ilmeisestikin olivat kohdillaan. Itse en burgeria maistanut, joten en osaa siitä sen enempää sanoa kuin että hyvältä se ainakin näytti.
Jälkkäreiksi tilasimme Brödin sorbettivalikoiman vaniljaviikunoilla, Suklaata, kardemummaa ja appelsiinia sekä Mustalla teellä maustetun Creme Caramelin. Niitä sitten jaettiin keskenämme ja maistelimme kaikki kaikkia. Oma lempparini oli ehkäpä tuö suklaa. Siinä oli juuri sopivasti appelsiinin makua ja kakun koostumus oli erinomainen. Hyviä olivat kyllä kaikki!
Jälkkärikahviksi tilasin cappuccinon, joka ikävä kyllä tuli vasta kun jälkkärit oltiin jo herkuteltu ja se oli todella laihaa, melkeinpä pelkkää lämmintä maitoa maitovaahdolla. En tiedä oliko pavut loppuneet koneesta vai mitä oli mahtanut käydä, mutta oli kyllä latteakin laihempaa. Olisi tietenkin pitänyt pyytää uusi, mutta jotenkin en enää viitsinyt kun olimme jo joutuneet kertaalleen kyselemään kahvin perään.
Ravintola on ainakin viikonloppuisin kaiketi melko suosittu, sillä me onnistuimme tuurilla ja järjestelyllä saamaan pöydän puoli seitsemäksi varattua vastaanotosta samalla kun saavuimme iltapäivällä hotelliin. Joten kannattaa siis varata pöytä ajoissa, jos illalliselle haluaa eikä uskalla ottaa riskiä!
-R