Ripset kunnossa

Koti Kumpulassa

 

Lauantaina oli taas aikaa omaan kauneudenhoitoon kun marssin Marille ripsihuoltoon Kauneuspiste ja Parturi-Kampaamo Aliakseen. Olen käynyt Marilla nyt viitisen vuotta ja olen kyllä ollut todella tyttyväinen! Suosittelen paikkaa siis, jos on tarvetta ripsille tai huollolle.

Olin hetken aikaa ilman ripsienpidennyksiä ja aika äkkiä hankin ne takaisin! On se vaan niin huoletonta ja helppoa kun silmät eivät arkena meikkiä kaipaa kun ripset ovat kunnossa, joten aikaa säästyy paljon. Kysehän on siis minuuteista, mutta aamuisin tai kiukkuisen pikkupojan kanssa ei aina ole niitä ylimääräisiä minuutteja, joten se tuntuu todellakin paljolta! Eikä aina jaksa nähdä vaivaa vaikka meikkaaminen kivaa onkin.

 

 

Luonnollisiltahan ripsienpidennykset eivät minun mielestäni koskaan kenelläkään näytä, mutta enpä tiedä näyttääkö ripsivärikään sen enempää. Itse ainakin tykkään, että ripset näkyvät, joten minua tuo luonnottomuus ei haittaa! Vastaavanlaista lopputulosta havittelisin myös taivuttamalla ripset ja käyttämällä ripsiväriä, joten pidennykset sopivat minulle loistavasti. Huoltoväli on minulla näissä volyymiripsienpidennyksissä maksimissaan sen kolme viikkoa eli saan käydä huollettavana tavallista useammin johtuen hennoista ripsistäni ja siitä, että haluan ripsieni olevan kokoajan kunnossa.

Näillä siis uuteen viikkon! Toivottavasti meillä nyt rupeaisi pikkupojan kurkkukipu jo helpottamaan.

 

-R

Blogia voit seurata myös Facebookissa, Instagramissa (@kotikumpulassablogi) ja Bloglovin'ssa. :)

 

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

Mä pidän ripset ja kulmat värjättyinä. Sitä näyttää edes vähä huolitellulta vaikkei olisi meikannut yhtään! :) 

Taivutan ripset usein ja kampaan kulmakarvat ojoom, joskus sipaisen vähän BB-voidetta ja poskipunaa. Mutta huomattavasti vähemmällä vaivalla pääsee kun jos pitäisi meikata silmätkin! :D

josha

Kyllä supervaaleana ihmisenä on houkutellut monesti ripsienpidennysten hankkiminen. Vaaleiden kulmien ja ripsien kanssa saa oikeasti aamuisin tehdä töitä, että saa sen väsyneen ilmeen kasvoilta pois. Toistaiseksi ei kuitenkaan opiskelijabudjetilla ole varaa pidennyksiä hankkia tai ainakaan ylläpitää, mutta ainahan sitä voi haaveilla :)

Riika V.
Koti Kumpulassa

Kyllä se vaan säästää aikaa kun ei tarvitse meikata silmiä! :)

Kommentoi