Sohvaihanuus ja yllätysperjantai

PSX_20170630_130102.jpg

 

Jes, saatiinhan se sohva eilen kotiin! Se on aivan ihana ja mukava istua kun on niin pehmeä ja syvä. Laitan siihen vielä paljon muhkeita tyynyjä, joilla sitten pystyy tukemaan selkää enemmän, jos haluaa istua ryhdikkäämmin. Toissapäivänä hankittu divaani nyt vielä seilaa edestakas kun mietin, että miten päin se olisi paras.

 

PSX_20170630_130157.jpg

PSX_20170630_125822.jpg

PSX_20170630_125620.jpg

 

Sohvan kangas on nimeltään Isunda ja väritään harmaa. Mallisto on sama Ikean Söderhamn kuin siinä meidän divaanissa, mutta värin vaihdoin. Toivottavasti kankaat nyt pysyisivät suht siisteinä ja onneksi kaikki päälliset on kuitenkin vaihdettavissa, jos siltä tuntuu! Kaikki materiaalit muuten ovat myös kierrätettäviä, joka on aika hieno juttu mielestäni. Kangassohvaa meillä ei ole hetkeen ollut, että jonkin aikaa voi olla sellainen varovainen fiilis, mutta eiköhän tähänkin taas totu.

Valitsin sohvan ilman toista käsinojaa, jotta vaikutelma olohuoneessa tuntuisi avarammalta ja siltä se kyllä tuntuukin! Meillä kun on huonekorkeus sen verran matala niin on mukava kun sohva ei ole korkea ja tykkään myös, että se on kevyen oloinen, vaikkakin on syvä ja ns. löhöilysohva. Istuin- ja selkänojatyynyt varmasti tuosta lössähtävät jonkin verran, mutta se sopii sohvan rentoon fiilikseen mielestäni ihan hyvin.

Minulla oli muuten eilen illalla melko mieluinen yllätys kun olin elänyt koko päivän keskiviikossa ja sitten yhtäkkiä selvisikin, että on jo torstai. Sofia vakuutti, että kyllä on torstai kun kerran jätskiautokin kävi. Oikeassa oli!

Ihanaa ja ennen kaikkea aurinkoista yllätysperjantaita siis vaan kaikille!

 

-R

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *