Spoon Brasserie 1 vuotta

Koti Kumpulassa

 

Sain kutsun Tampereella Veisussa vuoden toimineen Spoon Brasserien yksivuotissynttäreille, joita juhlittiin lauantaina. Olemme Spoonissa herkutelleet Topin kanssa monesti ja olemme olleet joka kerta tosi tyytyväisiä paikkaan, ruokaan ja palveluun! Otimme siis kutsun innolla vastaan ja menimme juhlistamaan yksivuotiasta Spoonia.

 

Orkidea kainaloon ja menoksi.

 

Spoonissa meidät otettiin sydämellisesti vastaan ja oli mahtavaa jutustella omistajan kanssa kaikessa rauhassa! Mukava kuulla taustoja siitä kuinka hän on Suomeen saapunut ja kuinka hän on ympäri Suomea ja Eurooppaa asustellut sekä opiskellut. Tunisialais-ranskalainen tausta tietysti on näkynyt ruokalistallakin, mutta mukavaa silti kuulla erilaisia tarinoita ja oppia tuntemaan ahkera yrittäjä paremmin! Kovasti töitä hän kyllä tekee. Nostan mielikuvitteellisen hattuni erittäin korkealle.

 

 

Illan menu.

 

 

Boolit rivissä.

 

 

 

Ranskalainen sipulikeitto.

 

Tuoretta salaattia, pitkään haudutettua paahtopaistia punaviinikastikkeella sekä perunamuusia.

 

Ruoka oli taas kerran erinomaista! Ranskalainen sipulikeitto ihan mahtavaa ja paahtopaisti todella suli suussa. Boolia ja kuohuviiniä oli myös tarjolla, mutta minä tyydyin tietenkin alkoholittomaan ruusulimuun. Sipulikeitossa oli mukavasti valkoviiniä, joka toi todella kivaa kirpeyttä ja hapokkuutta keittoon. Mukavan kevyttä ja jäi tekemään mieli lisää! Olisin voinut ottaa sitä lisää vielä jälkkäriksi, jos vaan mahaan olisi mahtunut.

 

 

 

Todella mukava ilta oli kyllä ja lapsilla oli mammalassa hauskaa! Spoonissa vaihtuu muuten ruokalista huomenna eli kannattaa mennä maistelemaan uuden listan antimia. Tarjolla on mm. tapaksia, jotka houkuttelevat ainakin minua kovasti. :)

Me jatkoimme vielä Spoonista matkaa keskustaan Koskikeskukseen Koskiravintoloiden 10-vuotisjuhliin. Mäkin jaksoin olla mahan kanssa mukana menossa puoli kahteen asti ja siitä sitten lähdettiin kotiin. Taisi olla viimeinen yökerhokeikka ennen vauvan syntymää, veikkaisin. ;)

 

-R

Blogia voit seurata myös Facebookissa ja Bloglovin'ssa.

 

Kommentoi