Suosikkeja just nyt

Koti Kumpulassa

Tällä hetkellä lempparijuttuja ovat Ikean keltainen Gladom -tarjotinpöytä, mehikasvi ja yllärilahjana saatu kynttilälyhty. Minulla on pitkään ollut outo mieltymys mehikasveihin. Haluaisin niitä pihallekin, mutta en tiedä olisiko se ihan pähkähullu ajatus. Tai sitten sellaisia nahkealehtisiä kasveja, mitähän ne nyt mahtavatkaan olla. Kuten huomaatte, en ole perinyt äitini puutarhurinlahjoja eivätkä kasvit varmaan selviäisi viikkoa pidempään. 

 

 

Tällä hetkellä metalliset esineet ja asiat kiehtovat minua. Hyvänä esimerkkinä nämä tarjotinpöydät, sohvapöytä ja sitten tämä kynttilälyhty. Tulipa juuri mieleen, että meillähän muuten on melkolailla kaikki valaisimetkin metallisia. Mistälie johtuu? Jostain syystä tämä timanttikuvio vai miksi sitä sanotaankaan, miellyttää silmääni. Haaveilin aikanaan ruokapöydänkin päälle sellaisesta timanttivalaisimesta, mutta sitten ihastuin noihin tämänhetkisiin.

 

 

Myös kupari värinä miellyttää silmääni. Ostin joskus Tigerista ison kuparin värisen metallikorin, joka meillä on leipäkorina. Kooltaan se on juuri passeli, mutta raukka on aina niin täynnä ettei pääse oikeuksiinsa oikeastaan ollenkaan. Ja sitten tuo keltainen väri on nyt kevään tullen noussut turkoosin rinnalle lemppariksi. Ja aivan ihanaa kun aurinko paistaa vaikka pakkasta ihan liikaa onkin!

 

-R

Blogia voit seurata myös Facebookissa, Instagramissa (@kotikumpulassablogi) ja Bloglovin'ssa. :)

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.