Synttärilahjoja

Koti Kumpulassa

Sofia ja Topi kävi tänään Sokoksella ostoksilla. Sofia halusi ostaa mulle synttärilahjan huomisen synttärini kunniaksi! Mitään ikäkriisiä en tunne potevani, vaikka 29 täytänkin. Ehkä se iskee sitten ensi vuonna! Tosin en kyllä yhtään tunne olevani kolmekymppinen. Vaikka toisaalta, miltä sen nyt pitäisi tuntua? Ikä kai se on siinä missä muutkin.

Tässä vaiheessa neiti paljasti jo, että sisällä on lasia, joten paketti täytyy avata varovasti!

 

Sieltä paljastui ihanat viinilasit!
 

Aiemmin olin jo saanut yhden paketin, jossa oli:

Uudet linssit iPhoneni kameraan!

Tämän aiemmin saamani lahjan taustoista voin kertoa sen verran, että puhelimet ovat suuri heikkouteni. Siis itse puhelimet ja kaikenmaailman lisävarusteet! Lähinnä kuoret. Siitä asti kun isäni hankki ensimmäisen autopuhelimen 90-luvulla, olen ollut hulluna puhelimiin ja kun sain ensimmäisen oman Ringon, se oli menoa! Vaihdan puhelinta suurinpiirtein vuoden välein. Topi ei voi ymmärtää sitä, mutta ehkä hän on oppinut elämään asian kanssa, sillä onhan minulla ollut ainakin kymmenen puhelinta yhteisen taipaleemme aikana!

Nyt minulla on ollut viime vuoden loppupuolelta asti iPhone 5s ja olen tykännyt siitä kovasti. Se on simppeli käyttää, kaikki toimii selkeästi ja kamera on suht hyvä. Käytän sitä puhelimen lisäksi aika pitkälti tietokoneen korvikkeena. Läppäriä tulee käytettyä oikeastaan vain bloggailuun ja tietenkin töiden tekoon. Saa nähdä minkälainen kuume nousee kun uusi iPhone 6 tulee markkinoille! Tosin sen hinta varmasti hillitsee kuumetta hetkellisesti.

Kommentoi