Tabletin paras kaveri

Koti Kumpulassa

Inhoan kirjoittaa tabletilla. Jotenkin näytön näppäimistö ei vai osu sormiini! Enkä oikeastaan koskaan avaa tietokonettakaan nyt kun en sitä työssäni tarvitse. Valokuvat siirrän säännöllisin väliajoin koneelle, mutta muuten aika vähille on läppärin käyttö jäänyt.

 

 

Jokunen aika sitten löysin tämän ihanan Bluetoothilla älylaitteeseen yhdistettävän näppäimistön ja olen ollut supertyytyväinen! Ihan huippulaite. Tabletin ja näppiksen välille muodostetaan Bluetooth -pariliitos ja sen jälkeen ne löytävät toisensa automaattisesti kun näppis käynnistetään. Silloin kun näppis on pois päältä, toimii tabletissa ihan se perusnäppimistö.

 

 

Tabletti vain laitetaan näppäimistössä sille varattuun rakoon ja siinä se pysyy. Näppäimistö toimii kolmen laitteen kanssa eli siihen voi tehdä liitokset vaikkapa perheen kaikkien tablettien kanssa ja kytkimestä valita, mikä laite on käytössä. Näppistä voisi tarvittaessa käyttää vaikka puhelimenkin kanssa, jos siltä tuntuu.

 

 

Tämän minun näppikseni malli on Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480, se toimii kahdella AAA-paristolla ja on yhteensopiva melkinpä kaikkien älylaitteiden kanssa riippumatta siitä onko laitteessa Android vai iOS -käyttöjärjestelmä. Hintaa tällä kaverilla taisi olla Verkkokauppa.com:ssa vähän reilut 40 euroa.

 

-R

Blogia voit seurata myös Facebookissa, Instagramissa (@kotikumpulassablogi) ja Bloglovin'ssa. :)

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.