Tee-se-itse-kynttilänjalka

Koti Kumpulassa

Ihailen aina ihmisiä, jotka osaavat ja viitsivät tehdä käsillään! Minulla on aina suuria suunnitelmia ja visioita, että mitä voisin tehdä, mutta toteutus ontuu aina ja pahasti. Yleensä en jaksa edes aloittaa. Pitäisi hankkia tarvikkeet ja askarrella monta tuntia. Minusta ei vain ole moiseen! Tai ehkä olisikin, jos kokeilisin. Mistä sitä tietää?

Minun tyylinen askartelu on jotakuinkin sellaista, että tavarat pitää löytyä kotoa, ei saa olla mitään pientä nyperreltävää ja valmista pitää tulla hetkessä. Kekseliäisyys on myös plussaa! Ihailen aina isääni kun hänellä riittää mielikuvitusta ja kekseliäisyyttä niin asiassa kuin asiassa. Eilen hän esimerkiksi laittoi Aleksanterin Sofian nukenrattaisiin istumaan ja kivaa oli kaikilla!

Minun tyylisen askartelun lopputulos sitten on tälläinen:

 

 

Laitetaan viinilasiin joulupalloja, lautanen päälle, käännetään ympäri ja kynttilä paikoilleen. Valmista! :D Ei ehkä niin hienoa, mutta persoonallista ainakin. ;)

 

Oo! Toisessa on kahdenvärisiä palloja. :D

Sellaisia jouluaskarteluja meillä. Ja ohjeen löysin tietenkin Pinterestistä! Siellä on aina kaikkea ihanaa. Kannattaa tutustua, jos ei jo ole entuudestaan tuttu palvelu!

Tänään lähdetään aamupäivällä Luvialle Topin vanhemmille ja ollaan siellä yötä. Huomenna sitten kotiin ja aattona käymme minun kotonani syömässä ja moikkaamassa joulupukkia! Aattoiltana voi sitten huokaista ja olla vaan. Ei tarvitse hetkeen mennä mihinkään.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.