Tervetuloa tammikuu!

Koti Kumpulassa

Tänään riisuttiin koti joulukoristeista vähän etuajassa. Aloitettiin etuajassa niin sitten tasapuolisuuden nimissä lopeteltiinkin etukäteen. Vitsi mä tykkään kaivaa kaikki joulukoristeet esille ja fiilistellä joulua lasten kanssa. Mutta vähintään yhtä ihanaa on laittaat kaikki koristeet takaisin laatikkoihinsa ja varastoon seuraavaa joulua odottelemaan. Koti tuntuu niin avaralta ja raikkaalta kun kaikki ylimääräinen on poistettu.

 

 

Toiselle apupöydälle jäi vielä pieni joulukuusi. Se on edelleen ihan voimissaan, joten en raski sitä viedä poiskaan. Ruokailutilassa ollut lamppu siirtyi olohuoneeseen tv-tason viereen kiistellyn lampun tilalle ja pakko myöntää, että kyllä se siinä on parempi! Varjostin ehkä on liian kellertävä, mutta se on onneksi vaihdettavissa.

 

 

Muutamat muutkin joulutervehdyksinä saadut kukat ovat vielä voimissaan, joten ne saavat nyt olla vaikka uudenvuodenkukkia.

 

 

Ruokailutilassa on vielä ikkunassa jouluinen sydänvalo ja ruokapöydässä joulutähti, mutta olkoon. Joululahjaksi saamani pallovalot laitoin huoneen kulmaan olohuoneeseen siirtämäni jalkalampun tilalle ja ne ovat siihen juuri sopivat. Eivät vie tilaa lattialta, mutta nurkka kaipaa kuitenkin valoa.

 

 

Huomenna alkaakin sitten arki kun Topi palaa töihin. Eskari tosin alkaa vasta Loppiaisen jälkeen, joten olemme lasten kanssa viikon vielä kotosalla. Ihan kiva, että joulukoristeet tuli riisuttua pois kun kerran arkikin alkaa. Nyt voi fiiilistellä uutta vuotta raikkaassa kodissa.

Onnellista uutta vuotta kaikille!

 

-R

Blogia voit seurata myös Facebookissa, Instagramissa (@kotikumpulassablogi) ja Bloglovin'ssa. :)

 

Kommentoi