Uudet hiukset

Koti Kumpulassa

Kävin tiistaina huollattamassa ripset ja värjäyttämässä hiukset! Sofialla oli temppukoulu juuri samaan aikaan ja sain papan taas menemään sinne hänen kanssaan kun Topi hoiti Aleksanteria. Livahdin itse siitä sitten parin tunnin kaunistautumissessioon! :)

 

 

Viime värjäyskerrasta oli kulunut sen verran kauan, että tyvikasvu oli varmaan jo kolme-neljä senttiä. Jostain syystä ihastuin omaan hiusväriini taas ja halusin jäljitellä sitä. En halunnut kuitenkaan liian tummaa, joten lopputulos on mielestäni erittäin onniostunut! Toivottavasti väri pysyy hyvin eikä lähde heti haalistumaan tai muuttumaan vihreäksi niinkuin helposti käy kun värjätään vaalennettua hiusta tummemmaksi.

 

 

Ripsienpidennykset minulla on ollut jo nelisen vuotta ja ne ovat kyllä olleet suuri helpotus! Minulla on ihan piikkisuorat, jopa alaspäin taipuvat omat ripset, joten pidennykset ovat kyllä olleet suureksi avuksi. Ne pitävät ripset kauniisti taivutettuina eikä tosiaan tarvitse käyttää ripsiväriä. Pidän itse kolmen viikon huoltoväliä. Pärjäisin kyllä hyvin pidemmälläkin, varmaan neljän viikon välillä, mutta haluan, että ripset ovat aina kunnossa, joten käyn kolmen viikon välein huollossa! ;) Hiuksia ei laiteta ihan niin usein. Niissä on yleensä kuusi viikkoa väliä ellei ole jotain isompia juhlia tiedossa!

 

Kommentoi