Vanhan kukkajalan paluu

Koti Kumpulassa

 

Olohuoneen divaanin taakse jäi minun mielestäni vähän hölmö tyhjä kolo kun divaanin täytyy olla aika pitkällä seinästä, jotta siitäkin näkee edes jotenkuten telkkaria. Kolo häiritsi päivä päivältä enemmän ja enemmän, joten se oli täytettävä jotenkin. Ensin mietin sinne jotain pientä pöytää, mutta sitten sain iskältä synttäripäivänäni flamingonkukan ja keksin, että kukka tai joku kasvi ylipäänsä olisi ihan täydellinen sinne koloseen.

 

 

Muistin, että meillä on ollut kotona vaikka kuinka kauan sitten korkea kukkajalka, jota tuskin olisi minnekään heivattu, sillä se on ihan oikeasti vanha. Varastosta mies kävi sen hakemassa kun oikein kauniisti pyysin, putsasin siitä pölyt, raahasin koloseen ja sinnehän se flamingonkukan kanssa sopii! Nyt kolonen ei enää häiritse ja kukkakin pääsee oikeuksiinsa. Tarvitsee vain koittaa pitää se hengissä!

Rakastan kukkia ja kasveja sisustuksessa, mutta viherpeukalolla minua ei ole siunattu! En vain ole kykeneväinen pitämään kukkia tai kasveja elossa, jos niitä tarvii hoitaa millään lailla. Kaktukset ja mehikasvit, joita ei juurikaan tarvitse edes kastella, ovat pysyneet hengissä yllättävän kauan! Mutta toivotaan nyt, että muistan kastella tätä sen kerran viikossa niin kuin ohjeissa neuvottiin niin saadaan nauttia edes muutama viikko tästä ihanuudesta.

 

-R

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.