Vartin pikatreenejä

Koti Kumpulassa

 

Olen innostunut tekemään vartin pikatreenejä Yogaian kautta. Suosikkini ovat Erikan Reidet & pakarat sekä Käsivarret kondikseen. Teen ne yleensä peräkkäin päiväuniaikaan, joten saan mukavan ja tehokkaan päivätreenin tehtyä. Kuten olen varmasti jo kyllästymiseen asti hehkuttanut Yogaiaa, hehkutan nyt vielä vähän lisää! Ihan mahtavaa, että he ovat ottaneet valikoimiinsa myös näitä "täsmätreenejä".  Treenaaminen on niin helppoa ja paikasta riippumatonta!

 

 

Reidet & pakarat -tunnilla treenataan pakaroita, reisiä, lähentäjiä ja loitontajia oman kehon painoilla tehtävillä harjoituksilla. Tosi tehokas tunti. Suosittelen!

Käsivarret kondikseen -tunnilla käytetään apuna käsipainoja ja treenataan ylävartaloa, etenkin käsivarsia, rintalihaksia sekä olkapäitä. Osa harjoituksista tehdään myös oman kehon painoilla. Olen tykännyt tästäkin tunnista tosi paljon!

Näitä olen tehnyt joogatuntien ohella nyt ahkerasti ja on tosi kivaa vaihtelua. Eilen ja tänään en tosin tehnyt yhtään mitään, sillä ilmeisesti lasten vatsapöpö kävi minun ja Topin luona myös. Varsinaista vatsatautia ei onneksi tullut, mutta olen ollut todella huonovointinen! Eilinen päivä oli ihan kamala ja iltaa kohden olo vain huononi. Tänään päivällä olo alkoi onneksi jo parantua ja nyt on aika normaali fiilis!

 

-R

Blogia voit seurata myös Facebookissa, Instagramissa (@kotikumpulassablogi) ja Bloglovin'ssa. :)

 

Kommentit

Anumaaria78
Mis(s)Fit

Sä olet niin ahkera!!! Itse varmasti sun tilanteessa vain makaisin ja odottaisin lähtöä. :D

Mua niin harmittaa kun lempiohjaaja Paula muuttaa ulkomaille. Nyt pitää sit toivoa, että hongkongilaistrio Marsha etunenässä (+Greta ja Cora) ei lähde minnekään. Jutankin tunteja olen seurannut paljon lähiaikoina.

Riika V.
Koti Kumpulassa

Hahaa! Helpompi vaan pitää itsensä kiireisenä niin ei kerkee odotteleen. ;)

Joo, toivottavasti hongkongilaistrio on ja pysyy!!

Kommentoi