Vaunut myyntiin

Koti Kumpulassa

Vähän katkeransuloisin fiiliksin laitoin meidän yhdistelmävaunut Tori.fi:lle myyntiin. Katkeransuloinen fiilis tulee ehkä siitä, että meillä ei yksinkertaisesti ole näille enää käyttöä kun Aleksanteri ei nuku ulkona ja olen kuitenkin ollut näihin supertyytyväinen. Olisin halunnut käyttää niitä enemmän! :D Ovat ihan tosi hyvät työnnellä ja liikkuvat älyttömän ketterästi, mutta ovat kuitenkin jykevät. Kaikki osat on helppoja kiinnittää ja irroittaa ja tuo turvakaukalo-adapteriyhdistelmä, jolla siis saa kaukalon vaunurunkoon kiinni, on ihan superkätevä! Ovat myös tosi tilavat.

 

 

Ostimme vaunut Tallinnasta lastentarvikeliikkeestä odottaessani Aleksanteria. Halusin jämäkät yhdistelmävaunut, joissa olisi kääntyvät, isot, etupyörät, jotta niitä olisi näppärämpi työntää ja että etupyörät saisi tarvittaessa lukittua. Plussaa olisi myös turvakaukalo, jonka saisi kiinnitettyä vaunurunkoon. Sellaiset sattui juuri löytymään ja ostimme ne samantien.

 

 

Vaunukopan kuomussa on myös tosi kätevä lippa aurinkoa ja tuulta varten sekä topattu, koppaan kiinnitettävä, peite kuului myös pakettiin!

 

 

Kopan pohja on päätypuolelta kohotettavissa ja kaikki päälliset irroitettavissa ja pestävissä.

 

 

Kopassa on myös kantokahva sekä tuuletus- tai kurkistusaukko, jossa on verkko pitämään hyttyset loitolla.

 

 

Vaunut saa siis nopeasti ja helposti rattaiksi vaihtamalla vaunukopan ratasosaan. Ratasosan (ja vaunuosankin, jos haluaa) saa siis myös kasvot menosuuntaan ja selkänoja on säädettävissä myös aivan makuuasentoon, jos lapsi vaikka nukkuu rattaissa. ;) Myös rattaisiin kuului tuo kiinnitettävä, topattu, jalkapeite ja kuomussa on myöskin kurkistus- / tuuletusaukko sekä lippa aurinkoa ja tuulta varten.

 

 

Eturenkaat on tosiaan suurehkot ja kääntyvät. Ne saa myös tarvittaessa lukittua, joten niitä on helpompi työntää esim. lumessa. Tavarakori on myös ihan hyvän kokoinen. Meillä on ollut rungossa klipseillä kiinni sisaruslauta Sofialle, joten hänkin on voinut matkustaa halutessaan vaunujen kyydissä.

 

 

Rattaiden turvakaaressa on muovinen, irroitettava, suojus, joten kaari ei pääse likaantumaan. Jalkatuki on nahkajäljitelmää, joten se on helppo pyyhkäistä puhtaaksi.

 

 

Meillä on ollut ihan hurjan paljon käyttöä tälle turvakaukalo-adapteriyhdistelmälle. Tosi kätevää kun saa kaukalon suoraan autosta napsautettua kiinni vaunurunkoon kauppa- ja kyläilyreissuilla! Meillä Aleksanteri heräsi aina kun auto pysähtyi, joten hän ei enää uniaan tässä jatkanut, mutta veikkaan, että monet vauvat kyllä niin tekevät.

 

 

Turvakaukaloon kuului myös tuo toppapeite, jonka saa kiinnitettyä neppareilla kaukaloon kiinni. Huippuhyvä! Ei tarvitse pukea älyttömästi vaatteita vauvalle autoreissuille kun vain laittaa tuo päälle! Meillä ainakin molemmat lapset ovat olleet aina ihan hikisiä, jos heille on laittanut ulkovaatteet päälle kaukaloon. Kaukalot ovat tietenkin niin tuollaisia kuppimaisia ja ahtaita, että niissä tulee helposti kuuma. Tuo peite siis on tosi helppo kun sen saa näppärästi pois ja sitten taas takaisin! Turvakaukalossa on tietenkin myös se pienennysosa ihan vastasyntyneelle, mutta sen laitoin juuri pesuun. Ja muuten näihin kuuluu myös hoitolaukku, jonka saa vaunuihin kiinni!

 

 

Runko menee tosi pieneen tilaan ja on näppärä tuon kaukalon kanssa autoreissuilla. Meillä siis on kevyemmät rattaat reissuja varten, mutta kyllä näilläkin rattailla tehtiin yksi Budapestin reissu onnistuneesti! Lentokentällä ovat ihan tietoisia siitä, että useat rattaat ja vaunut menevät kasattuina kahteen osaan, joten sen suhteen ei tullut mitään ongelmaa. Aluksi jännitin, että pitääkö meidän jotenkin pakata tuo runko ja lapsiosa kiinni toisiinsa, mutta ei tarvinnut! Virkailija kysyi heti, että moneenko osaan rattaat menevät ja laittoi sitten jokaiseen osaan oman tarran. Niin, ja turvakaukaloon vielä omansa.

Mutta siis, toivottavasti vaunut pääsevät hyvään kotiin ja kovaan käyttöön kun meillä ne vain seisoivat alakerrassa!

 

Kommentit

Maggeee (Ei varmistettu)

Moikka.
Huomasin, että sulla oli ollut Milli wayt. Itsellä harkinnassa, mutta mietein tuota adapteri asiaa, koska meillä britax römer kaukalo. Sopiikohan ne yhteen?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.