Vesivahingon jälkeen; lasten makuuhuone

Koti Kumpulassa

 

Lasten makuuhuoneessa alakerrassa uusittiin seinät ja kattoa maalattiin uudestaan vesivahinkorempan takia. Lattia säilyi sielläkin samana, samoin kuin muuallakin alakerrassa. Tosiaan tumman ruskeat seinät saivat lähteä ja tilalle laitettiin samaa sävytettyä valkoista kuin meidänkin makuuhuoneessa sekä yhdelle seinälle samaa sinistä kuin leikkihuoneessa. Huoneesta tuli tosi paljon valoisampi!

 

 

Lasten sänkyjen ja keinulampaan lisäksi makuuhuoneessa on pieni yöpöytä ja vaatelipasto Aleksanterin vaatteille. Lasten makuuhuoneesta on kulku kodinhoitohuoneeseen eikä se oikeastaan haittaa, koska silloin kun lapset nukkuvat, ei pesukoneet voi olla viereisessä huoneessa käynnissäkään, joten siis huoneeseen ei ole kulkua nukkuma-aikaan.

 

 

 

Kattovalaisimesta jouduin irrottamaan lamput, koska pikkumies räpsytteli valoja sängyssään pari tuntia kun piti mennä nukkumaan! :) Valaisimina toimivat nyt siis Ikean seinävalaisin ja samaa sarjaa oleva pöytävalaisin lipaston päällä. Itkuhälytin on ihan ehdoton! Alakerrasta ei ilman sitä kuulu pikkuveljen itku tai isosiskon unissakävelyt yläkertaan iltaisin tai päikkäriaikaan.

 

 

Pienen pyören maton löysin joskus muistaakseni Anttilasta ja iso, vaalea, matto on Ikeasta. Mattotilanne lasten makuuhuoneessa on mun mielestäni ihan riittävä ja kelpuutan sen tuollaisenaan. :)

 

-R

Kommentoi