Vielä hetken parinkympin puolella

Koti Kumpulassa

Törmäsin Pinterestissä osuvaan kuvaan. Mulla lähti siis äsken, tossa ysin pintaan, käyntiin viimeinen vuorokausi kakkosella alkavalla kymmenluvulla. Mitään ikäkriisiä ei ole havaittavissa enkä ole ehkä oikein sisäistänyt sitä, että täytän kolmekymmentä. Ei musta tunnu ollenkaan siltä, että ihan oikeesti olen kolmekymppinen! Välillä ihmettelen, että miten kummassa oon edelleen kaksikymmentä ja mulla on jo kaksi lasta kuitenkin! ;)

Mutta siis siihen kuvaan. Siinä siis joku fiksu oli luetellut asioita, joita oli oppinut parikymppisenä. Moni niistä oli oikeastaan aikas osuvia!

Itse voisin listaan lisätä seuraavat:

17. Ensivaikutelma on yleensä se oikea.
18. "This too shall pass." Niin hyvässä kuin huonossa.
19. Maailma on välillä epäreilu paikka ja joskus on oltava itsekäs. Itsensä laittaminen etusijalle ei aina ole itsekästä vaan joskus se on välttämätöntä!
20. Tarvitsit kaikki ne opetukset, jotka sait eikä mikään "mene pois" ennen kuin se on opettanut sinulle sen, mitä sinun tarvitsee oppia.
21. Aina ei tarvita suunnitelmaa eikä kaikkea voi kontrolloida.
22. Älä murehdi tulevaa tai mennyttä. Kumpaakaan niistä ei voi muuttaa. Elämä on tässä ja nyt!
23. Kaikkia ei voi miellyttää eikä kannata tuhlata aikaa sen tavoittelemiseen.
24. Tee sitä mikä tekee sinut onnelliseksi. Elämä on lyhyt!
25. Opettele päästämään irti kaikesta, mitä et voi muuttaa.

 

Ei muuta kuin kohti kolmeakymppiä ja sen yli sitten vaan! Huomenna kaiketi hieman juhlitaan. Lapset menevät mammalaan yökylään kahdeksi yöksi ja Topi on vähän järkkäillyt jotain ylläriohjelmaa!

 

**

Muista myös toinen blogini osoitteessa https://riikavee.wordpress.com!

**

 

I'm turning 30 tomorrow!

 

Kommentoi