Viikonloppu!!

Koti Kumpulassa

Ah, viikonloppu on täällä! Eilinen oli onneksi maustettu hieman pienemmillä kolhuilla ja säästyttiin palovammoilta ym. ;) Olimme aamupäivän mammalassa leikkimässä ja iltapäivällä oli Sofian KeijuHippa, jonne menimme taas kaksin poikien mennessä ruokakauppaan.

 

 

 

KeijuHipan ajan odottelin salin oven ulkopuolella kun en ole vielä saanut lupaa raahautua alakerran kahvilaan istuskelemaan. Olen kyllä päättänyt, että joku kerta vielä saan luvan istua 45 minuuttia siellä tuon kylmän lattian sijasta. Mutta se päivä ei ollut vielä eilen ja siinä olikin taas hyvin aikaa kuvailla itseään ja hiuksiaan peilin kautta! :D Pituus on kyllä ihan kamala. Ei vaan voi pitää hiuksia auki. Kasvattaminen on kyllä ärsyttävää! Ja tältä siis näyttää hiukset kun niitä ei ole nyt sävytetty seitsemään pesuun. Aika hyvin on väri kyllä kulunut pois. Mun on ollut tarkoitus ostaa suojakäsineet kun sävyte värjää samalla kädet, mutta en ole muistanut, joten käsittely on jäänyt. Melkoinen hapsutukka kyllä!

 

 

 

Saunottiin vielä Hipan jälkeen koko perhe ja lapset menivät iltapalat syötyään nukkumaan. Illalliseksi herkuteltiin Topin kanssa vielä tuoreen salaatin kera pekoni-aurajuusto-herkkusienillä ja paprikoilla, joissa oli täytteenä vuohenjuustoa, aurinkokuivattua tomaattia ja persiljaa sekä tietenkin vielä juustoilla. Odotan kyllä, että voisin syödä taas kaikkia ihania herkkujuustoja sen punaviinilasillisen kanssa. Hmmmm. Vedettiin päälle sitten vielä pienet mutakakut, espressot ja vähän Maraboun Daim -suklaata. No, mutta hei, se oli perjantai! ;)

 

 

Illan kruunasi sitten vielä jalkahieronta ja siitä olikin hyvä kömpiä Sofian viereen alakertaan yöunille. Neiti tosiaan saa viikonloppuisin mennä meidän sänkyyn jo heti illalla nukkumaan. :)

Ihanaa viikonloppua kaikille!

 

-R

Blogia voit seurata myös Facebookissa, Instagramissa (@kotikumpulassablogi) ja Bloglovin'ssa. :)

 

 

Kommentoi