Viikonloppuna

Koti Kumpulassa

Viikonloppu meni vielä räkäisen pikkumiehen vointia parannellessa ja kyllä toinen on vielä räkäinen ja tukkoinen. Lisäksi pienen ääni on ihan käheä! Lämpöä ei ole kuitenkaan nostanut ja yksi ylähammas on jo melkein tullut läpi. :) Physiomer Baby -nenäsuihketta ollaan käytetty, mutta toinen vihaa sen laittamista ja pistää ihan täysillä vastaan! Yksinäni en sitä saa pistettyä vaan toisen pitää pitää kaikin voimin minimiestä paikoillaan. Lisäksi ollaan laitettu Sniffer -nuhavoiteita rintaan, selkään ja nenän alle. Toivottavasti ne olisivat auttaneet ja huominen olisi jo parempi!

 

 

Viikonloppuna me pelailtiin Arvaa kuka? -peliä ja opeteltiin keittämään kahvia uudella kahvinkeittimellä, jonka Topi osti mulle kun lupasin olla kiukuttelematta ensi viikon työreissusta. Tai siis lupasin olla kiukuttelematta sillä ehdolla, että sain kahvinkeittimen! ;) Jep. No, lupaukset täytyy pitää - ei auta ruveta kiukuttelemaan. Niin, ja kahvi on hyvää. Jopa espresso! Sanoinkin Sofialle, että sitten kun isi on reissussa, äiti tarvii paljon kahvia. Neiti ymmärsi yskän ja lupasi keittää mulle monta kuppia päivässä!

 

 

Sofia oli löytänyt mammalasta mun ekat kärkitossut ja halusi tietenkin pitää niitä kokoajan jalassa! Mä oon supertarkka siitä, että nillä ei nousta yhtään kärjille, ettei vaan nilkat hajoa.

 

 

Tänään oli aamupalaksi lättyjä. Neiti teki itse oman annoksensa! Ei paljon lättyjä näy kermavaahdon, mansikkahillon ja nomparellien alta.

 

 

Tänään maalattiin urakalla pääsiäismunia! Nyt melkein kaikki ovat kuivumassa mukissa ruokapöydällä ja huomenna ne kuulemma laitetaan pääsiäiskoriin pääsiäistä odottamaan. :) No, kohtahan se jo on. Melko leppoisa viikonloppu siis meillä. Toivottavasti räkä alkaisi jo helpottaa ja ensi viikolla pääsisimme jo vähän liikkeellekin! Ja että me muut säästymme myös räkätaudilta.

 

Kommentoi