Weledan kylpytuotteet vauvalle

PSX_20170916_150357.jpg

Kerroinkin jo aiemmin Weledan kylpytuotteista lapsille, mutta laajasta valikoimasta löytyy laadukkaita ja turvallisia luonnonkosmetiikkatuotteita myös vauvoille. Tuotteet eivät sisällä synteettisiä tai mineraaliöljypohjaisia aineita tai hajusteita ja ovat kehitelty hoitamaan ja suojaamaan vauvojen herkkää ihoa käyttäen hyväkseen luonnon arvokkaita antimia. Tuotteilla on erittäin hyvä siedettävyys myös erittäin herkällä iholla, ne ovat dermatologisesti testattuja ja niitä voidaan käyttää vastasyntyneestä lähtien. Näiden kylpytuotteiden* lisäksi Weledalta löytyy vauvoille ja lapsille vaikka mitä muuta. Suosittelen lämpimästi tutustumaan!

PSX_20170916_150428.jpg

Weledan Calendula -sarjan kontrolloidusta luomuviljelystä peräisin oleva kehäkukan uutteet rauhoittavat ihoa. Puhtaat kasviöljyt hoitavat ihoa hellävaraisesti ja edistävät lämmittävän suojakerroksen muodostumista suojaten vauvaa. Näin vauvan elimistö voi kehittyä terveellä tavalla.

Weledan kylpytuotteista isommille lapsille kirjoittelin aiemmin täällä! Samassa on muutama sananen myös Weledasta itsestään.

Mukavaa viikonloppua!

*tuotteet saatu / Sugar Helsinki

-R

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *