Hanat ja suihkut

KOTI RINTEESSÄ

Raksaamisen ohella on tehty jo muutamia hankintoja. Ammeen sekä suihkut ostimme kesätarjouksista muutama kuukausi sitten ja eilen tilasin keittiön sekä kodinhoitohuoneen hanat. Kaikki kalusteisiin ja pintoihin liittyvät hankinnat tuo ainakin itselleni hyvää vastapainoa raksa-arkeen. Odotan jo sormet syyhyten sitä hetkeä, kun päästään lyömään lukkoon lopulliset laattavalinnat saatikka sitä hetkeä, kun talo alkaa olla siinä vaiheessa, että pintoja ja kalusteita aletaan asennella.

Keittiöön olin jo kaavaillut Blanco Linus S -hanaa, joka muuttuikin ihan loppusuoralla Tapwellin Ringoon. Olin ihastellut messinkistä Tapwellin hanaa, mutta halusin jotain ajattomampaa. Huomasin, että hanaa saa nyt myös uutuusvärissä mustana, joten ei tarvinnut enää jahkailla. Kodinhoitohuoneeseen tilasimme Hansgrohen Focuksen. Alakerran saunan yhteydessä olevaan kylppäriimme tulee Hansgrohen Raindance Select S 300 suihkut ja kun ne saapuivat vuokra-asuntoomme niin haukoin henkeäni ihastuksesta. Ne on kyllä ihanat! Yläkerran kylppäriin valitsimme hieman pienemmän mallin, Croma 220 sadesuihkun.

Kylpyhuoneen ammeeksi valitsimme Westerbergsin yksinkertaisen kauniin Deep R 1600 ammeen. Kyseinen amme on helppohoitoinen, kulutusta kestävää akryyliä ja se on kuulemma niin kevyt, että sen voi helposti siirtää esim. imuroinnin tieltä.

(kuva täältä)

Kylpyhuoneiden hanat sekä arkieteisen hana on vielä hankkimatta. Yläkerran kylpyhuoneeseen haaveissa oli Hansgrohen Axor Uno 2 hanat, mutta niiden vaatima kotelointi olisi tuonut jo valmiiksi kalliisiin hanoihin lisäkustannuksia. Nyt mietinnässä on yksinkertaiset, modernit, selkeälinjaiset ja kauniit hanat, mutta lopullinen päätös on vielä tekemättä. Jatkoa siis seuraa, kun ne oikeat yksilöt löytyvät.

 

Kommentit

Suvi / Ripaus unelmapulveria (Ei varmistettu) https://ripausunelmapulveria.wordpress.com/

Jee, ihania valintoja! Pääsisipä jo itsekin hypistelemään kaikkia konkreettisia ja näkyville jääviä asioita. No pian sekin aika koittaa. :) Hansgrohet on kyllä parhaita. :)

koti rinteessä
KOTI RINTEESSÄ

Kiitos! Niinpä, katselin tänään naapureita, jotka veivät muuttokuormaa uuteen taloonsa ja mietin miten mieletön sen fiiliksen täytyy olla. Kaikki uutta ja itse suunniteltua! Vielä täytyy malttaa ja ihastella vain vuokra-asunnon eteisessä paketissaan seisovaa ammetta ja makkarin lattialle pinottuja suihkuja :D Ja tietty puolivalmista taloa!

N/TillinRaksa (Ei varmistettu) Http://www.tillinraksa.blogspot.fi

Meillä on myös Hansgrohen Raindance Select piiloasennettuna ja voin kertoa ettei suihkunautinto tuosta enää hirveästi parane :)

koti rinteessä

Kiva kuulla :) Kovasti noita Raindanceja hehkutetaan eikä varmasti turhaan! Ja on ne aikas upean näköisiäkin ;)

Heini/Koti7 (Ei varmistettu) http://www.kotiseitseman.blogspot.com

Hyvät valinnat! Kovin samalta näyttää valinnat meilläkin ;)

koti rinteessä

Kiitos! Huomasinkin, että teille tulee myös tuo musta Tapwell. Se on ihana! <3 Satuin löytämään sen netistä todella edulliseen hintaan, nyt odottelen sitä saapuvaksi ja toivon, että siinä on kaikki ok!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.