Julisteilla uutta ilmettä kotiin

Uuden talomme seinät ovat huutaneet tyhjyyttään muutosta asti ja olen kaivannut kipeästi jotain helppoa ja edullista sisustusratkaisua tuomaan uutta ilmettä eri tiloihin. Toki haaveissa siintää muutama arvokkaampikin taulu, mutta tähän hätään erilaiset julisteet kelpaisivat mainoisti ajamaan asiaa. Olin ihastellut Desenion upeita julisteita blogeista ja Instagramista jo pitkään, joten olin enemmän kuin innoissani kuullessani mahdollisuudesta yhteistyöpostaukseen heidän kanssaan.

pupu.JPG

kettu.JPG

Tyttäreni huoneeseen tilasin pari julistetta lasten osiosta. Lastenhuoneeseen oiva kiinnitystapa on mielestäni itsekin tilaamani washiteipit, joilla kollaaseista saa vähän rennomman ja erivärisillä teipeillä voi helposti leikitellä ja tuoda väriä. Mainittakoon ettei teipeissä ole paras mahdollinen pito, joten itse käytin julisteiden kiinnittämiseen lisäksi kaksipuolista teippiä. Tosin koska washiteipit ovat helposti irrotettavissa, ne eivät myöskään revi paperia mukanaan ja teipin kuosien vaihtaminen onnistuu helposti.

sky.JPG

Luontoaiheisista julisteista löytyi useitakin ihania vaihtoehtoja. Monia, ihanan utuisia ja kauniita vaihtoehtoja. Jotenkin tykästyin tosi paljon tähän Clouds -julisteeseen, vaikka se vielä vähän etsiikin meillä paikkaansa. Tällä hetkellä se majailee olohuoneen seinustalla, mutta ehkä tulevaisuudessa se hyppää makkarimme seinälle.

pprints3.JPG

pprints.2.JPG

Käytävälle halusin mustan tason kaveriksi graafisempaa ilmettä. Sanotaan, että tektitaulut on jo vähän passé, mutta itse tykkään kyllä niistäkin vielä. Tärkeintähän on, että niiden sanomassa on jotain itselle merkityksellistä. Olisipa pitänyt ottaa ennen ja jälkeen kuvat käytävästämme. Sen verran paljon sen ilme muuttui niinkin yksinkertaisella asialla, kuin julisteilla.

chair1.JPG

chair.JPG

Takkahuoneeseemme valikoitui upea Y Chair -juliste. Olkoon se meillä edes julisteen muodossa, jos ei kukkaron nyörit anna perikse investoida siihen muuten 😉 Nyt meidän julisteet on ehkä hetkeksi hankittu, mutta täytyy myöntää, että niihin tulee himo. Mielessä siintää jo vaihtoehtoja vihdoinkin valmistuneeseen kodinhoitohuoneeseemme ja toinenkin lastenhuoneemme tarvisi vielä jotain kivaa piristystä seinilleen…

koti sisustus sisustus
Kommentit (1)
  1. Mistä tuo teidän tyttären huoneessa oleva lattia on? Jos muistat tarkan nimenkin, niin saa laittaa. Ihanan värinen! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *