Liebster award

Juuri kun selvisin edellisestä blogihaasteesta niin Skadilinjalla -blogin Hanna haastoi jo seuraavalla (kiitos vain tunnustuksesta Hanna :). Saksalaisista blogeista alunperin liikkeelle lähteneen Liebster Awaradin ideana on tuoda esille muita kiinnostavia blogeja. Haasteeseen kuuluu vastata 11 kysymykseen ja esittää omat 11 kysymystä eteenpäin taas uusille, mielenkiintoiselle blogeille. 

Mikä on parasta bloggaamisessa tähän asti? Ehdottomasti raksabloggaajien oma blogiyhteisönsä, jossa seurataan muiden projektien edistymistä, annetaan vinkkejä ja tsempataan. Olen saanut monta kullanarvoista neuvoa ja ideaa juuri nimenomaan muiden projekteja seuraamalla. Vaikka etenkin nykyään tulee kommentoitua muiden edesottamuksia harmillisen vähän niin seurailen kuitenkin yhtä innolla ja mielenkiinnolla edelleenkin missä muiden projekteissa mennään.

Entä haastavinta? Ehdottomasti kuvaaminen ja ajankäyttö. Järkkäri on jäänyt jonnekin kaapin pohjalle lojumaan ja raksalla tulee räpsittyä hätäisiä kännykkäkuvia, mikä todellakin näkyy kuvanlaadussa. Se harmittaa, mutta olen ajatellut asian niin, että raksalta raksaroinineen on muutenkin vaikea ottaa kovin edustavia otoksia. Lupaan petrata kuvanlaadussa, kun siirrytään valmiisiin pintoihin ja itse muuttopuuhiin. Aikaa blogin päivittämiseen jää myös harmittavan vähän. Monta ideaa ja aihetta olisi jatkuvasti mielessä, mutta huomaan potevani jonkinlaista turnausväsymystä ja yleensä uni vie illalla voiton. 

Kun sinulta lapsena kysyttiin, mikä sinusta tulee isona, mitä vastasit? Lapsuudenkodistani itse asiassa löytyy eskariaikainen piirustukseni, johon taakse tarhantäti on kirjoittanut toiveammattini, "Miss maailma, joka inhoaa liikuntaa". Ei hajuakaan mistä tuo toive on peräisin, mutta aika kauaksi meni lopputuloksesta :)

Mikä saa sinut hymyilemään? Ensimmäisenä tuli mieleen toisen ihmisen hymy. Ja tietenkin lasten hauskat, päivittäiset havainnot ja toteamukset elämästä ja asioista ylipäätään. 

Tämän viikon kohokohta? Oli nähdä hyvä ystävä useiden kuukausien jälkeen ja huomata, että juttu jatkui sujuvasti siitä mihin se viimeksi oli jäänyt. Ihan kuin päivääkään ei olisi ollut näkemisten välissä. Myös kevätaurinko raksalla on piristänyt mieltä.

Mikä tai kuka inspiroi sinua? Inspiraatiota voi saada mistä vain; rohkeilta ystäviltä, ylipäätään ihmisiltä, joilla on jokin intohimo, jonka eteen he näkevät suunnattomasti vaivaa. Myös blogit ja sisustuslehdet tarjoavat inspiraatiota, luonto ja kaikki kauniit asiat, tilat ja tunnelmat.

Mikä on lempipaikkasi kotona? Minulle koti tarkoittaa jo nyt tulevaa taloamme eikä nykyistä vuokra-asuntoamme. En osaa heittää sieltä vielä yksittäistä kohtaa, se tuntuu vaihtuvan viikottain, mutta tällä hetkellä se on näkymä etuoveltamme, kun astun sisään. Koti <3 

Aarteesi kotona - esine tai huonekalu - josta pidät erityisen paljon? Meillä ei ole mitään perintöhuonekaluja tai vastaavia, joten mitään todella erityistä esinettä ei tule mieleen. On monta esinettä ja huonekalua, josta pidän tosi paljon, mutta ei mitään, mistä en voisi luopua. 

Kissa vai koira? Tämä on helppo, sillä perheeseemme kuuluu 8-vuotias kissaneiti. Kissat on vain ihan parhaita. 

Mihin haluaisit matkustaa? Yksi pitkäaikainen haave olisi päästä kiertämään Australiaa. Tuo haave tuskin toteutuu ainakaan lähivuosina, mutta onneksi aina voi unelmoida.

Mitä odotat ensi kesältä? Hassua, että ensimmäistä kertaa elämässäni en odota kesältä reissuja Suomessa ja ulkomailla tai mitään muutakaan erityistä tapahtumaa. Odotan asumista ja puuhastelua uudessa kodissamme; talon ulkomaalausta, tontin toisen reunan kallion esiin raaputtamista, pihakivetysten tekoa, kasvien istuttamista, aamukahveja terassilla, saunomista omassa saunassa, paljussa lilluttelua ja myöhäisiä illallisia ystävien ja naapuruston tyyppien kanssa. Vuoden raksailun ja raksakommuunissa elämisen jälkeen odotan eniten ihan arkipäivisiä asioita ja yhdessäoloa perheen kanssa. 

No niin, tehtävä suoritettu! Ja teen samat kuin Hanna enkä ala kehittelemään uusia kysymyksiä, näillä siis mennään. Minun Liebster Awardsini menisivät kaikkien raksablogien suuntaan, nostamatta esille ketään erityisesti. Olisi ihanaa lukea vastauksianne, joten kaikki raksaamiselta kykenevät, innostuvat ja jaksavat saavat tarttua haasteeseen :)

Kommentoi