Raksailta Byggmaxilla

Sain blogini kautta kutsun bloggareille järjestettävään Byggmaxin raksailtaan, joka järjestettiin tässä muutama ilta sitten. Tiesin Byggmaxin kyllä yrityksenä etukäteen, mutta heidän konseptistaan tai tuotevalikoimastaan minulla ei ollut hajuakaan. Espoon Byggmaxin myymälään oli rakennettu meille ruokapöytä penkkeineen ja raksailta-teeman mukaisesti tarjolla oli raksaruokaa eli hodareita virvokkeineen sekä kuppikakkuja.

Sympaattiset Byggmaxilaiset valaisivat meitä hieman konseptistaan ja pääsimme kierrokselle myymälään ja itsepalveluvarastoon tutustumaan tarkemmin heidän tuotevalikoimaansa. Itselleni ainakin tuli yllätyksenä mitä kaikkea Byggmaxista löytyykään aina puutavarasta ja harkoista eristeisiin, levytavaraan, pihakiviin ja maaleihin asti. Periaatteessa kaikkea rakentamiseen ja remontoimiseen liittyen. Liikeideana on tarjota hyviä rakennustarvikkeita alhaiseen hintaan. Ostaminen on tehty myös nopeaksi ja käteväksi; asiakas voi itse kerätä tuotteet suoraan varastohyllyltä autoonsa itsepalveluvarastosta. Suurempaa erää ostaessa asiakas saa tarvittaessa jopa peräkärryn lainaan veloituksetta. Myös nettikauppaan on panostettu ja tilaus toimitetaan suoraan kotiovelle jopa parissa päivässä.

Ilta jatkui vielä opettavaisella infolla eri ruuveista ja niiden käyttötarkoituksista. Hyödyllistä tietoa alkavalle rakentajalle ja tulevalle nikkarille. Pääsimmekin vielä tosi toimiin ja nikkaroimme itsellemme tarjotinpöydät, joiden viimeistely jäikin kaikille vielä kotitehtäväksi. Iskipä tähän bloggariin ehkä jopa pieni nikkarointivimma! Viimeistellyn tarjotinpöydän lupaan esitellä blogissani myöhemmin.

Kaiken kaikkiaan kiva ilta leppoisan jutustelun merkeissä. Tosi kiva oli päästä tutustumaan myös muihin bloggareihin. Paikalle oli kutsuttu bloggaajat blogeista Villa Solsidan, Hirsitalo Helsinkiin ja Koti rakennetaan tunteella. Kiitos vielä tapahtuman järjestäjille sekä kaikille mukana olleille!

Kommentit

Suvi / Ripaus unelmapulveria (Ei varmistettu) https://ripausunelmapulveria.wordpress.com/

Kuulostaapa kivalta. Ja mitä ihania kuppikakkuja! Huomasin ne mieluummin kuin ruuvit. ;)

koti rinteessä

Heh, nuo kuppikakut itse asiassa oli kyllä ihan älyttömän hyviä ;b ja kivaa vaihtelua koko ilta tähän perusarkeen :)

Kommentoi