Raksaviikko 36, valkoinen valtaa talon

Vaikka kuinka olisi tälle illallekin vielä luvassa budjetin seurantaa, laskujen maksua, kilpailutusmeilejä ja tavaran tilausta niin oli pakko tulla lisäämään tänne muutama kuva meiltä. Instagramissa projektiamme seuraavat ovatkin ehkä jo huomanneet, että meillä on vihdoin tasoitukset meneillään ja saako vähän hehkuttaa..?? Meillä näyttää ihanalta! 

 

Valkoinen pinta ja sen tuoma valoisuus tuntuu niin ihanalta, kun on tuijotellut ruskeita kipsilevyjä kuukausia. Samalla alkaa vihdoin oikeasti tuntumaan siltä, että taloprojekti alkaa olla loppusuoralla ja muutto vielä loppukeväästä voi hyvinkin olla mahdollinen. 

Pari viime viikkoa meillä on tehty hormia, viimeisiä alaslaskuja ja kotelointeja. Uskomatonta miten paljon aikaa menee kaikkeen "pieneen" näpräämiseen. Lisäksi meillä on ollut vähän vajaamiehitystä, mikä näkyy heti työtahdissa. 

Paljon on hommaa kuitenkin vielä edessä. Onneksi hyvään saumaan tulee hiihtoloma ja lähipiirin apujoukot. Nyt toivottavasti isolla harppauksella eteenpäin. Seuraavana onkin vuorossa takan muurausta ja pian varmaan päästään aloittelemaan kylppäreiden seinien laatoituksiakin, jännää! Oma suurin projektini tulee olemaan mikrosementtipinnoitus noin 100 neliöön, jota odotan kauhunsekaisella jännityksellä. Ei kai se voi kovin vaikeaa olla!  No, jos jokin menee pieleen niin ainakin tietää ketä lähteä syyttelemään ;)

Kommentit

Lyde (Ei varmistettu) http://talostakoti.blogspot.fi/

Se on jännä ilmiö tuo pohjamaalin ihme. Talo muuttuu kertaheitolla epätoivoisesta raksasta lähes kodiksi. Toki on paljon tekemistä vielä, mutta se seinien vaaleus tekee lopusta helpomman kestää, niinkuin henkisesti. Tsemppiä loppusuoralle!

koti rinteessä

Kiitos Lyde! Tsemppiä tarvitaan, tosin tämä toi tullessaan jo sellaisen energiapuuskan, että jaksaa taas :) 

Suvi / Ripaus unelmapulveria (Ei varmistettu) https://ripausunelmapulveria.wordpress.com/

No siis todellakin näyttää ihanalta! Ihan todella. : ) Aivan mielettömän hieno koti teille tulossa. Nyt vaan kovalla tsempillä loppuun asti. Hyvin te vedätte! :)

koti rinteessä

Kiitos Suvi! Ja ihan saman kommentin olisin voinut heittää myös sinulle :) Kesää ja asumista omassa kodissa odotellessa ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Upealta näyttää! Minkä kokoiset teidän olohuoneen ikkunat ja ovi ovat?

koti rinteessä

Kiitos kommentista ja pahoittelut myöhästyneestä vastauksesta, kommenttisi oli mennyt ihan ohi multa.. Olohuoneen ikkunat ovat kokoa 2130x2290 ja niiden päällä 2130x690. Ovi on kokoa 80x230.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.