Terveiset kaaoksen keskeltä

Ajattelin tehdä pientä tilannekatsausta blogin puolellekin siitä missä nyt mennään. Täällä eletään hektisiä aikoja ja tätäkin postausta kirjoittelen laatikoiden keskeltä, sillä olemme muuttamassa viikonlopun aikana rakennusprojektin aikaiseen vuokra-asuntoon tontin läheisyyteen. Nyt tuntuu ensimmäistä kertaa siltä, että jotain todella tapahtuu eikä vain suunnitella tapahtuvan. Käytännössä tämä tarkoittaa myös muuttoa toiselle paikkakunnalle, josta emme tiedä juurikaan muuta kuin tonttialueemme. Pientä haikeuttakin on ilmassa, kun joudumme sanomaan hyvästit tutuille naapureille ja etenkin esikoisen ystäville, joiden kanssa on totuttu viettämään aikaa useita kertoja viikossa. Muutto tarkoittaa myös sitä, että esikoinen jää pois päiväkodista kotihoitoon syksyyn asti, jolloin itse palaan takaisin työelämään. Muutoksia on siis tiedossa, mutta onneksi ne ovat kuitenkin pääasiassa positiivisia. Ensi viikosta alkaen alamme vähitellen tutustumaan uuteen asuinalueeseen ja eiköhän niitä uusia kavereitakin sieltä hiljalleen löydy niin meille isommille kuin pienimmillekin.

Paljastettakoon myös sen verran, että olemme lyöneet lukkoon talomme kiintokalustetoimittajan. Tulevasta keittiöstä, kodinhoitohuoneesta ja muista tiloista juttua luvassa siis vähän myöhemmin. Myös pihasuunnittelija on valittu ja tonttikäynti ensimmäisiä luonnoksia varten onkin luvassa jo tulevana viikonloppuna. Perustus ja alakerran rakennekuvat ovat tällä hetkellä työn alla, yläkerran rakennekuvat tulevat talotoimittajan puolesta ja niitä aletaan tekemään ensi kuun puolivälissä. LVIS-suunnittelu on työn alla ja ensimmäinen versio sähkösuunnitelmasta onkin jo saatu. Maatöiden ja louhinnan suhteen on kilpailutus vielä käynnissä, mutta eiköhän ratkaisuun päästä piakkoin. Siinä taisikin olla suurimmat! Nyt aika palata pakkailun pariin.

 

Kommentit

Heini/Koti7 (Ei varmistettu) http://kotiseitseman.blogspot.fi/

Tsemppiä muuttopuuhiin! Muuttamisessa on se hyvä puoli, että tulee käytöä koko omaisuus läpi ja meillä ainakin karsittiin rankalla kädellä. Ja uusi karsinta luvassa, kun talo aikanaan valmistuu.

Mielenkiinnolla jään odottamaan paljastusta kiintokalusteiden toimittajasta!

koti rinteessä

Kiitos! Pakkailussa eniten aikaa menikin juuri tuohon karsintaan, mutta vitsit mikä tunne päästä kaikesta turhasta eroon! 

Suvi / Ripaus unelmapulveria (Ei varmistettu) https://ripausunelmapulveria.wordpress.com/

Tsemppiä muuttohommiin. En millään malta odottaa teidän tarkempia kuulumisia ja valintoja. Bloggaathan niistä pian, please! :)

koti rinteessä

Kiitos! Juu bloggaan, kunhan saan 3D:t itselleni :)

Essi // Koti rakennetaan tunteella (Ei varmistettu) http://kotitunteella.blogspot.fi

Tsemppiä täälläkin toivottelen :) Noin kun listasit kaikki teillä käynnissä olevat asiat niin jopas kuulostaa kiireeltä! Samaa odotellessa ;)

koti rinteessä

Kiitti! Te tuutte sellaisella vauhdilla perässä, että varmaan olette tässä pisteessä ennemmin kuin huomaatkaan ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.