Talopakettien vertailua ja kilpailutusta

Talofirmojen vertailu alkoi ensin googlettamalla kokemuksia talopaketteja myyvistä firmoista. Ne, joista kirjoitettiin eniten negatiivista jäi automaattisesti pois laskuista.

 

Arkkitehdin piirtämät kuvat lähetettiin lopulta Jetta-taloille, Planiataloille, Hevi-kivitaloille, Bassotaloille, Sievitaloille, Kannustaloille, Siklalle sekä Teritaloille. 

 

Talofirmoista Plania, Sievi ja Jetta eivät lähteneet antamaan edes tarjousta, joillakin haasteita toi se, että autokatos oli asuinhuoneen alla ja joillakin korkea yläkatto sekä ristikkorakenne. Sievitaloilta pyydettiin tarjoamaan jotain vastaavanlaista taloa heidän suunnittelemana ja toteuttamana, mutta yhteydenottoon ei enää koskaan vastattu. Jäi siis huono maku asiakaspalvelusta. Toiselta kivitalofirmalta tuli kuittia, että ollaanko tosissamme edes liikenteessä, koska ei hyväksytty heidän tarjoustaan. Kivitalofirmat jäivät siis hintansa vuoksi pois laskuista.

 

 

takkahuone%2Blehtitie.JPG

 

Loppuviimeeksi meillä oli kaksi firmaa -Kannustalo ja Teri-talot, jotka lähettivät tarjouksensa ja joiden kanssa käytiin tarkempia neuvotteluja. Huomasimme, että talo tulisi maksamaan muuttovalmiina liikaa, joten pyysimme arkkitehdiltä uudet ja pienemmät pohjakuvat talosta. Tämän jälkeen lähetimme vielä pienemmät pohjat kahdelle talotoimittajalle. Tällä välin aloimme pohtimaan myös valmiusastetta -kuinka paljon hinnasta saisi pois, jos talo tulisikin levyvalmiina. Pyysimme siis vielä tarjoukset isommasta sekä pienemmästä talosta levyvalmistoimituksena. Tähän kului taas useita viikkoja aikaa.

Saimme nyt Kannustalolta ja Teri-taloilta tarjoukset. Päätimme vielä käydä vertailun vuoksi Herrala-taloilla pyytämässä tarjouksen. Näiden tarjousten ja sisältöjen vertailuun taisi vierähtää kolmisen viikkoa. Lisäksi piti selvitellä ja laskea, kuinka paljon levyvalmiin talon saattaminen valmiiksi maksaa. Kyselimme hintoja mm. kosteiden tilojen laatoituksista, maarakennustöistä, liittymistä, lämmitysmuodoista jne.

Laskelmien jälkeen Kannustaloilla oli näistä kolmesta paras tarjous, ottaen huomioon toimitussisällön suhteessa hintaan. Lisäksi Kannustaloista sai netistä lukea paljon hyviä kokemuksia, myös laadukkuudestaan. Valintamme oli siis Kannustalo levyvalmiilla toimituksella!!

 

 

Kommentit (1)
  1. Kodinplaza.fi
    4.2.2021, 13:04

    Tarvitsetko apua talopaketit hankintoihin tai haluatko selvittää tarkemmat hinnat ja tiedot? https://kodinplaza.fi/ avulla tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *