Fysikaalinen aurinkosuoja pienten iholle

Kesä tuli tänä vuonna poikkeuksellisen aikaisin ja kuumana! Huh, hellettä pukkaa ainakin täällä Turun seudulla!

Meillä oli viimevuonna käytössä Nivean kemillinen aurinkosuoja lapsilla jolloin en ollut vielä ottanut juurikaan selvää kemiallisen aurinkosuojan haitoista. Nyt jo hieman enemmän asiasta lukeneena tiedän, että kemiallinen aurinkosuoja häiritsee hormonitoimintaa ja sen haitalliset uv-filtterit ovat haitaksi niin ympäristölle kuin ihmiselle. Käytimme kuitenkin muutamasti tätä Nivean voidetta ennen aurinkorasvakaupoille menoa .

03F7883E-49CD-48A5-A424-34C8FC6E94E4.jpeg

Me päädyttiin tänävuonna ostamaan Algamariksen aurinkovoide lapsille. Algamariksen aurinkovoiteet ovat Ecocert-sertifioituja eivätkä ne sisällä nanopartikkeleita. Sekä isona plussana hajusteettomuus vaikka yleensä pidänkin kaikesta tuoksuvasta, yritän silti säästää lasten ihon siltä. 

Testasimme myös pari muuta siellä aurinkorasvoja valitessamme. Algamaris voitti levittyvyydellään ihan 6-0 . Tämä ei ole sellainen paksu , tönkkö voidemainen vain ehkä enemmänkin maitomainen jos näin voi sanoa! Levittyy siis hienosti iholle ja 5v levittää myös sujuvasti! 

0E3A7CBA-107D-471D-8612-89508D55F32D.jpeg

8F2685CB-8B91-436F-B3CA-2BCD08754A2C.jpeg

 

Me ainakin ulkoillaan kesällä jokapäivä, vähitään kerran! On niin ihanan helppoa lasten kanssa, kun ei tarvitse kuin rasvata, vetää kengät jalkaan ja lippis päähän. Kesällä myös keksii jotenkin enemmän tekemistä, ulkona on paljon erilaisia eläimiä , kasveja ja muita nähtävyyksiä. Esimerkiksi tikka nakuttamasa puuta saa pyörätetken seisahtumaan ja koko konkkaronkan hiljenemään . 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *