Kesä ja jäätelö❤️

59AA9305-FC55-469A-8DDC-AF9F26E49E9E.jpeg

Kaikki tietää , että kesä ja jäätelö kuuluu yhteen ! Joten miksi ei suotaisi sitä iloa myös näille pienille herkkusuille? 

Meillä on esikoisen kanssa ollut tosi löysä linja herkkujen kanssa jo pienestä asti mikä näin jälkeenpäin harmittaa kyllä! En osannut silloin ajatella sokerin haittoja ja harkinnut edes vähäsokerisia herkkuja ja sen huomaa, tyttö on tosi perso makealle. Överiksi ei mene nykyäänkään , mutta harvemmin häntä nykyään saa syömään näitä vähäsokerisia herkkuja. Itselläkin olisi siinä paljon petrattavaa kyllä.

Kuopus on ihan näillä näppäimillä 1v6kk ja hän on vienyt naapurintytön synttäreillä pöydästä yhden keksin, kaivanut siskon laskiaispullan roskiksesta ja haukannut sitä , tässä pari esimerkkiä, en rehellisesti sanottuna muista onko muita tapahtuamia ollut, haha.

Kun me muut herkutellaan, hän syö omia herkkujaan joihin kuuluu, smoothiet(itsetehdyt tai kaupan vauvansoseet) , erilaiset vauvakeksit -ja patukat(joo näissäkin mm. Mehutiivistettä, mutta omasta mielestäni ehkä hieman pienempi paha .) , maissinaksut, talkmurut jne. Nyt kesän tultua löydettiin jäätelö, jonka koin paremmaksi kuin perus mehujäät/kermajäätelöt, nimittäin Vegepops. Ei ihan paras vaihtoehto tämäkään, mutta menettelee, ja nykyäänkin ostetaan vain harvoin jos ei ole mahdollista ottaa kotoa omia, nimittäin itsetehtyjä sosejäätelöitä! 

Yhtenä päivänä mä hoksasin et miksei me ostettais/tai tehtäis hedelmäsosetta , siis ihan 100%hedelmää olevaa sosetta ja pakastettaisi sitä? No tuumasta toimeen, toki kaupan kautta. Ostettiin Pirkan Mangososetta ja pakastettiin Ikean mehujäämuotteihin, herkkua jopa mun mielestä ja esikoinenkin tykkäsi, toki jos vaihtoehtona on ihan ”oikea” jäätelö niin luultavasti hän sen valitsee. Pirkalla on myös päärynäsose jota koitettiin myös , sekä rainbowlta omenasosetta, hyviä kaikki ja hyvällä omallatunnolla voi antaa ! 

Nämä on niin hyviä, että mä välillä illalla nappaan pakkasesta tämmöisen ja meen partsille nauttimaan sen! Ja mikä parasta, näistä voi tehdä just semmosia kun itse haluaa, voi tehdä vaikka monesta soseesta sekaisin tai kerroksittain, voi lisätä marjoja tai vaikka hunajaa jos itse kaipaa makeutta! 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *