Lapset❤️

Otsikko tiivistää kaikki mun ajatukset, Lapset❤️ 

Vasta äidiksi tulon jälkeen sitä tajuaa, miten paljon voi jotain rakastaa, voit olla samaan aikaan vihainen, pettynyt ja surullinen , mutta silti koko sydämesi pohjasta rakastaa noita pieniä ihmisentaimia. He saavat sut hulluuden partaalle kaikkien jekkujen ja kiukutteluiden kanssa , jokainen hölmöily harmaannuttaa sua hius hiukselta. Silti,  ne lapset , ovat se syy miksi sä oot just niin onnellinen kun voi ihminen olla, toki miehelläkin on oma osuutensa tässä. 

 

Mun lapset on siis 5.5v ja 1.5v , ne tappelee ja lyö toisiaan. Ne tekee kiusaa ja vie lelun toisen kädestä. Ne kilpailee siitä, kumpi pääsee syliin just NYT vaikka molemmat mahtuis , silti toinen on tönittävä alas. Yhtenä päivänä kuopukselta otettiin tutti pois ja esikoisen vanhasta(käyttämättömästä) unikaverista tuli todella tärkeä kuopukselle. Sillä hetkellä esikoinen päätti, että haluaa just nyt sen saman unikaverin koska se on niin rakas.. Mutta kun selitettiin, että pikkuveljeä harmittaa tutista luopuminen ja tämä unikaveri on hänelle nyt myös tosi tärkeä ja rakas , ymmärsi isosisko sen eikä halunnut pahoittaa pikkuveljen mieltä! Vaikka välillä tuntuu, että sisarusrakkautta ei tässä perheessä ole, niin pienet teot ja sanat heidän välillä(esikoinen puhuu ja kuopus ölisee) osoittavat muuta! Ihanat, ihanat lapset! He leikkivät yhdessä ja keksivät yhdessä hölmöyksiä, lohduttavat toisiaan ja auttavat. Myös äiti saa osansa pusuista ja haleista kuin myös niistä huonoista hetkistä, mutta se kuuluu elämään.

Itse koen, että meidän ikäero on aika täydellinen . Isompi on todella omatoiminen ja auttaa paljon, osaa leikittää pikkuveljä ja auttaa kengät jalkaan. Pienempi on isosiskon lumoissa ja tottelee häntä jopa paremmin kuin meitä,haha. Jollekkin toiselle toki sopii isompi ikäero siinä missä toiselle pienempi. Heillä on ikäeroa päivälleen 3v 11kk . Itse voisin kuvitella, ettei meille ainakaan pienempi ikäero sopisi! 

Musta lasten mielikuvitus ja luovuus on ihastuttavaa ,kumpa aikuisenakin pystyisi samaan! Itse olen ainakin todella mielikuvituksen ja luovuutta löytyy vielä vähemmän. 

Mulla on kolme sisarusta ja vaikka hulluna ollaankin tapeltu eikä aina vieläkään tulla toimeen,on mun mielestä sisarukset rikkaus. Näin toivon omien lastenikin ajattelevan vielä joskus!

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *