Miniloma Paraisilla

Miehellä oli vihdoin vähän pidempi vapaa, niinkin pitkä kuin torstai-sunnuntai. Vaikkakin sekin aika hujahti vain silmissä ja nyt on taas palattu arkeen.Viikonloppuna onkin luvassa särkkisreissu, tästä tulee oma postaus sitten reissun jälkeen! 

 

Lapsiystävälliset ravintolat tampereella kiinnostaa! Joten vinkkaa lempparisi!

 

Mun äiti pyysi meidät luokseen, Paraisille. Otettiin sitten pieni irtiotto arjesta ja lähdettiin koko perhe sinne! Oli kyllä ihanaa, kuin mökille olisi lähtenyt, sitä kaipaa aina vaan enemmän omakotitaloon tai edes rivitaloon, oma piha houkuttaa lasten kanssa erityisesti. Me leikitiin superpaljon ulkona , otettiin meidän frisbeegolf kori mukaan ja heiteltiin. Potkittiin palloa ja ihan vain istuttiin kun lapset leikkivät. Siellä oli liukumäki, keinut ja leikkimökki joten lapsilla riitti puuhaa! Tietysti myös paljon ulkoleluja ja tilaa temmeltää! Vaikka oli mukavaa niin silti oli jotenkin tosi poikki reissun jälkeen! Eritavalla sai mennä perässä kuin kotona ja meri-ilma sekä runsas ulkoilu vei veronsa kyllä!

 

Äidin koti on saaressa joten matkaan sisältyi Lossimatka se oli tosin todella lyhyt. Myös ihan lähellä taloa oli ranta ja laituri, oli aika kylmä ja merituuli kävi kovin joten uimaan ei kukaan tohtinut. Sensijaan kalastettiinkin useaan otteeseen vaikkakin saalis oli aika heikko, pari pientä ahventa, silakka ja lahna jonka kimppuun oli ilmeisesti käynyt hauki tai muu kala. Pienempi nukkui nämä kalastusreissut pääosin, kun en vielä uskaltanut laiturille päästää kun kädestä ei pidä kiinni mielellään ja luonne on vähän uhkarohkea, haha. Kyllä hänkin sitten kaloja näki kun oli osan ajasta myös hereillä. Esikoinen sen sijaan aluksi pelkäsi kalastamista, pelotti kuulemma, että sieltä tulee hai kala.. Sen pelon yli onneksi päästiin ja hänestä kuoriutui varsin kärsivällinen kalamuija, jopa äitiä kärsivällisempi, niin minä en saanut ainuttakaan kalaa. 

CD62EFBE-F2B3-434E-A923-1E8D2FB16CEC.jpeg

Ihanat maisemat , eikö!65153687-C3B4-4D74-8D69-F2534798DA33.jpeg

Löydettiin näitä pieniä simpukoita vedestä!4670B09A-77AF-41E3-9BDA-18F3C1415CEC.jpeg

 

Sammakkokin löydettiin ja sitä lapset ihmettelivätkin pitkään, tämä oli nimittäin ensimmäinen mihin he näin livenä törmäsivät!8D489A7B-D0BC-463F-B9A2-EFC1751B15F0.jpeg

 

Oli kaikesta ulkoilusta ja tekemisestä huolimatta tosi mukavat päivät! Vaikkakin kammosin jokaista näkemääni ötökkää, niin mä tykkään luonnosta ! 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *