isoja aaltoja ja haita!

Tänään tultiin biitsiltä takaisin kaupunkiin. Ajettiin sunnuntaina kolmisen tuntia Myrtle Beachille, Atlantin ääreen. Matka meni mukavasti ja e oli super autossa. Onnistui jopa nukkumaan! Perillepääsyn jälkeen oli vähän säätöä, kun meille luvattua lastensänkyä ei saatukaan ja meitä koitettiin ekana majoittaa yhden makuuhuoneen asuntoon, mutta lopulta kaikki järjestyi. 

Myrtle Beachissa oli kuuma! Täällä on ollu lähes joka päivä suunnilleen joko plus kolkyt tai yli, ja koska ilmankosteus on niin huima niin aina kun astuu ulos, tuntuu lähinnä siltä että astelis saunaan. Mutta oon kyllä nauttinut hulluna! JA en oo palanut kertaakaan! Ilmastointiin on kyllä totuttelua.. Se pauhaa ihan täysillä kaikissa sisätiloissa ja tuntuu ihan absurdilta kun sisällä pitää olla villasukissa kun ulkona on helle! 

Biitsillä siis relaa ja mukavaa! Hengailtiin vaan, ja syötiin hyvin. Pikku e pääs ekaa kertaa uima-altaaseen ja mereen. Meri oli ehkä vähän pelottava (hitsit, munkin mielestä, ne aallot oli valtavia!!) mutta altaassa se tykkäs uimarenkaansa kanssa kellutella! 

Tykkäsin Atlantista. Olisin aika mielelläni hengaillut sen äärillä enemmänkin, mutta e:n aikataulujen ja säätöjen kannalta se ei oikein onnistunut. Jännää on muuten ollut tällä reissulla se, että oon kokenut lapsen kanssa matkustamisen melkein mukavammaksi kun aiemmin itsekseen matkustamisen, ja on ollut ihmeen helppoa mukauttaa omat jutut e:n aikatauluihin. Se ei meinaan aina ole mulle kovinkaan helppoa. 

Käytiin eilen vielä aquarimissa. Haha, mä en tiedä mikä se on suomeksi!! Siis sellainen mesta, missä lasin takana ui kaikenmaailman kaloja ja vesiolentoja. Huimaa oli nähdä hain uivan ihan siitä meidän päiden yli.   Huippu paikka, ja e oli innoissaan. 

Oon kyllä tosi iloinen miten leppoisaa täällä on ollut, stressitöntä. Taivaskokemus of its kind indeed.

puheenaiheet ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *