Alku

Hei ja tervetuloa!

Noniin, nyt se alkaa, askel johonkin uuteen nimittäin. Jännittää ja kutkuttaa, mutta rohkealla mielellä ja tsemppi päällä! Ajatus blogista on muhinut pään sisällä jonkun tovin ja pariin kertaan olenkin alkanut sitä väsäämään, mutta sitten on iskenyt se, ehkä perisuomalainenkin, ajatus: ”enhän minä nyt bloggaa”, ”luulenko olevani jotakin hienompaa ja parempaa mitä olen?”, ”minähän teen itsestäni naurettavan ja nolaan itseni..” Ja niin edelleen, tiedätte kyllä. 

Mutta nyt härkää sarvista ja tuulta päin ja blogimaailman salaisuuksien pariin! Tänään sain ystävältäni bloggamisen lyhyen oppimäärän ja opastuksen alkuun, niin jospa tämä tästä. Intoa ja alkuhuumaa ainakin riittää. Kotiäidin/raksayh:n arkeni ehkä kaipaa tällaista tekemistä ja itsensä toteuttamista. 

Meidän perheemme on nyt keskellä kiireisintä rakennusaikaa. Talo kohoaa hitaasti, mutta varmasti, kiitos ihanan mieheni, joka uutterasti ahertaa ja rakentaa perheellemme kotia. Tavoitteenamme on saada talo asumiskuntoon ensi kesään mennessä. Tämän rakennusprojektin myötä oma arkeni koostuu pääasiassa kahden pienen lapsen hoidosta kotona, kun taas mieheni viettää päivät töissä ja illat raksalla. Yhteiset hetkemme vietämme oikeastaan sunnuntaisin, jonka olemme pyhittäneet yhteiseksi lepopäiväksemme. 

Blogin sisältöön seuraavaksi. Alunperin ajatuksenani on ollut perustaa raksablogi, mutta päätin, etten sido tätä blogia mihinkään yhteen tiettyyn kategoriaan, vaan annan blogin elää omaa elämäänsä. Nimi Kottiin onkin osuva, koska se voi pitää sisällään monenkirjavan joukon asioita, lähtien rakentamisesta ja sisustuksesta, päättyen parisuhteeseen ja ruoanlaittoon. Luultavasti keskityn kuitenkin enimmäkseen kodin suunnitteluun ja sisustushaaveiluun, välillä poiketen johonkin muuhun aiheeseen, oman mieleni mukaan. Jännittävää. 

 

 

kollaasia.jpg

 

Ollaan kuulolla.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *