Keittiö

 

Kodin sydän, eli keittiö.

 

keittiö1.jpg

 

Rakennusprojektin alusta asti olen haaveillut valkoisesta keittiöstä, ripauksella puuta. Suurinosa Pinterestistä nappaamistani inspiskuvista pitää sisällään valkoiset vetimettömät kaapinovet ja tammitason. Ajaton ja helppo muokata pikkujutuilla, aina oman fiiliksen mukaan. Sanoinko jo että valkoista ja  puuta? Voiko tähän yhdistelmään kyllästyä ikinä?

Kiertelimme miehen kanssa eri keittiöfirmoja ja pyysimme tarjouksia ja vertailimme hintoja, joissakin hinnat olivat aivan poskettomia ja jotkut toiset taas eivät niin herättäneet luottamusta. Loppumetreillä meillä oli vaihtoehtoina Ikean keittiö (olimme kuulleet paljon hyvää) ja Seinäjoelta House2 firman keittiö. Päädyimme lopulta House2:een ja hyvä niin, tähän asti olemme olleet erittäin tyytyväisiä palveluun. Heiltä meille tulee keittiön ja sen kodinkoneiden lisäksi kalusteet kodinhoitohuoneeseen, sekä kaapit vieras- ja kuraeteiseen, niistä lisää myöhemmin.

Keittiöön tulee siis mattavalkoiset, vetimettömät ovet ja valkoöljytty tammitaso. Kodinkoneet ovat Grammin valikoimasta ja väriltään rosteri. Keittiössä on paljon vetolaatikoita, pari täysikorkeaa kaappia, yläkaappeja meille tulee vain kaksi. Yhdelle seinälle tulee mahdollisesti pätkä avohyllyjä, mutta sekin selviää vasta lopussa. 

 

keittiiö2.jpg

 

keittiö3.jpg

Kuvat Pinterestistä, koska omia ei vielä saatavilla

Näihin tunnelmiin! 

 

suhteet ystavat-ja-perhe sisustus sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *