Lahja pienimmälle

Hei taas!

Kävimme pitkästä aikaa visiitin pohjoisessa, mummolassa. Edellisestä käynnistä oli vierähtänyt jo hyvä tovi, nimittäin kesällä viimeksi. Oli ihana reissu, isovanhemmat hyysäsivät ja hoitivat lapsenlapsiaan sellaisella tohinalla ja tarmolla, että itse sai vain katsoa sivusta. Pääsimme jopa miekkosen kanssa livahtamaan yhdeksi aamupäiväksi Ouluun kiipeilemään ja sen päälle vielä lounaalle, teki hyvää. Edellisistä treffeistäkin kun oli vierähtänyt tovi, kesällä viimeksi nekin. 

Mummolassa odotti paketti pienimmälle, toiset isovanhemmat olivat sen sinne kiikuttaneet. Ja mitä sieltä paketista paljastuikaan. Maailman söpöin pari poronnahkaisia vauvan tossuja. Mikä parasta, ne ovat ihan aitoa suomalaista käsityötä Rovaniemeltä. Pitäähän saamelaissukuun kuuluvalla vauvalla nyt katseenkestävät porotossut olla. 

Porotossut saivat itselläni lampun syttymään ja ajattelinkin, että joululahjat voisin ostaa ennemmin pikkuputiikesita, kuin isoista ketjuliikkeistä. Tällä keinolla voisin itse suosia suomalaista työtä. 

 

tossut 1.jpg

 

tossut 2.jpg

 

tossut 3.jpg

 

tossut 4.jpg

-Iida

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *