Raksapäivä

 

Hei ja hyvää alkavaa viikkoa!

kollaasi1.jpg

 

Mieheni heräsi lauantaina kukonlaulun aikaan lasten kanssa ja antoi minun nukkua hetken pidempään ennen lähtöään raksalle, pientä luksusta kuitenkin. Mammalomalla olemisen yksi ehdoton hyväpuoli on rauhalliset ja kiireettömät aamut. Ihanaa, kun saa hörppiä kahvia ilman kiirettä ja voi keittää uutta kahvia, jos entinen ehtii jäähtyä kuppiin lasten aamutoimia tehdessä.

Lounasaikaan mies tuli kotiin syömään, jonka jälkeen porukka autoon ja katsastamaan miehen aikaansaannoksia. Taas oli tapahtunut paljon! Hetki hetkeltä on valmiimpaa. Väliseinien ollessa paikallaan, on helppoa haaveilla, miltä uudessa kodissa näyttääkään sen ollessa valmis. Mielessä alkaa taas heräilemään kiinnostus pintamateriaaleja ja sisustusta kohtaan, tällä saralla on nimittäin ollut pientä kaamosta havaittavissa. Mielenkiinto on ollut aika nollissa raksa-asioita kohtaan ja kaikki energia on mennyt arjen pyörittämiseen, mutta nyt uudella innolla ja energialla taas toiminnassa mukana! Inspiraatiota on haettu pinterestistä ja muualta netistä oikein urakalla.

Pyörimme lasten kanssa parituntia miehen jaloissa ja ihastelimme aikaansaannoksia. Esikoinen viihtyy hirmuhyvin raksalla ja on erittäin poikamaisen kiinnostunut kaikista työkaluista ja koneista mitä vastassa on. Oli hän myös ehtinyt piilottaa pari työkalua vesiämpäriin silmän välttäessä.. Mies oli kuulemma hyväntovin näitä etsinyt, meidän lähdettyä kotiin, ennekuin hoksasi tsekata myös sieltä. Raksalla itse keskityin siivoamiseen kuopuksen nukkuessa päikkäreitä yhdessä makkareista. Samalla yritin hyödyntää ajan ja hahmotella sähkösuunnitelmaa. 

Kaikenkaikkiaan oli hyvä raksapäivä ja mieskin malttoi lopettaa hommat suhteellisen aikaisin, joten ehdimme viettää hieman aikaa yhdessä kotona ja piirtää sähkösuunnitelmaa paperille. Sitä tehdessä mieleen nousi vain ajatus, että pitäisikö sittenkin turvautua ammattilaisen apuun.. 

 

kollaasi2.jpg

suhteet oma-elama syvallista sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *