Lähtökohtia

Miten tähän oikein päädyttiin? Pari vuotta sitten kumpikaan meistä, ei H eikä J, pystynyt kuvittelemaan rakentamista todellisena vaihtoehtona. ”Onnea vaan rakentamiseen” naureskelivat tutut. ”Toivottavasti avioliitto kestää” epäilivät toiset. Ainoa todellinen tuki tuli H:n isältä, vanhalta rakennusmestarilta. Hänen mukaansa unelmat on tehty toteutettaviksi; no tässä sitä nyt mennään.

Kaikki lähti varmaan haaveesta saada oma piha. Paikka jossa puuhailla, penkoa kukkapenkkejä ja grillata. Aika kolmekymppistä.  Todellinen syy oli varmaan että me kummatkin ollaan laiskoja ja kaivattiin koiralle pihaa, jossa hän voisi toteuttaa itseään. Katsotaan miten kalliiksi jo kilohinnaltaan kultaa lähentelevä koiran piha tulee, huhhuh.

Eli jos ei vielä käynyt selväksi niin me rakennetaan unelmiemme kotia. Tontti on hankittu työllä ja tuskalla ja nyt haetaan viimeisiä suunnittelijoita projektiin ja toivotaan, että rakennuslupa heltiää nopeasti. Toiveissa on, että jotain konkreettista tapahtuu syksyllä 2020, mutta mistä sitä tietää? Olkoot virkailijat suosiollisia!

Tässä blogissa tulemme kertomaan rakentamisen vaiheista ja dokumentoimaan mitä yksilöllisen omakotitalon rakentaminen todella vaatii. Toivottavasti tämä blogi myös inspiroi muita tavoittelemaan omia unelmiaan.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *