MEILLE TULEE VAUVA <3

Olenkin jo muissa someissa ilmoittanu meidän ensimmäisestä isommasta jutusta mikä tänä vuonna tapahtuu. Olin kirjoittanut tästä postauksen jo, mutta se olikin hävinnyt luonnoksista johonkin. No mitä ihmettä siis tapahtuu? 

Meille tulee kesällä tyttövauva ! Pojille pikkusisko. Olemme tästä niin innoissamme, että mahdoton sanoilla edes kuvata. Puhuimme toisesta vauvasta jo ennenkuin edellinen oli edes syntynyt. Suunnittelimme miten haluamme mahdollisimman pienellä ikäerolla toisen vauvan ja niinhän siinä kävi, että noin puolen vuoden yrityksen jälkeen teimme positiivisen raskaustestin ja rupesimme odottamaan vauvaa. 

IMG_20190204_160259_237.jpg

 

Alkuraskaus oli ihan hirveä, taas. Vessanpöntön kanssa halailu jatkui muutaman viikon ja ihmettelin miten kukaan ei ikinä huomannut. Isompi poika joka on joka toinen viikko meillä, oli juuri ne viikot meillä kun makasin vessassa koko päivän, mutta ei hän kysynyt mitään. Vihdoin kun olimme läheisille kertonut raskaudesta kerroimme miehen esikoiselle joka toivoi myöskin niin kovasti pikkusiskoa, koska veljelle olisi ollut vaikeaa keksiä nimi – Tämän jälkeen heitti läpyt isänsä kanssa ja ajattelin, että jes vähällä selvittiin ja poika on iloinen tulevasta pikkusisarestaan. 

IMG_20190204_160202_533.jpg

 

Raskaudessa olen jo yli puolivälin.  Toinen kolmannes. Hui. Jeelistä julkistimme raskauden jo muutamia viikkoja ennen puoliväliä ja muistan silloin ajatelleeni koko alkuraskauden, että haluan jo julistaa koko maailmalle että meille tulee vauva. Jostain syystä tämän raskauden alku meni todella huimaa vauhtia ja en kerennyt edes ajattelemaan milloin kertoisin raskaudestani sosiaalisessa mediassa. Välillä ajattelin, että en kerro ollenkaan, ihmiset saisivat kaupassa ihmetellä, että jopas hän on lihonut vai odottaakohan hän vauvaa. 

Aijon kertoa tässä loppuraskauden aikana vähän meidän vauvahankinnoista ja raskauskuulumisia muutenkin, mutta olisiko teillä jotain toiveita mistä haluaisitte erityisesti kuulla ?

Kommentit (1)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *