Uusi laji – Kuntonyrkkeily

Täällä jälleen!

Mä oon aina ollut kiinnostunut urheilusta ja erilaisista lajeista vaikka ehkä nykyinen kunto ei sitä kerrokaan. Olen koko lapsuuteni ja nuoruuteni ollut urheilullinen, mutta kun täysi-ikäisenä jäi harrastus pois, loppui myös into liikkua. Ajattelin silloin vain pitäväni ”vain vähän taukoa” säännöllisestä urheilusta, josta koko elämäni oli silloin koostunut (koulun ohella). Nykyään en enää ole löytänyt sitä urheilun tuomaa iloa, MUTTA viime viikkoina olen  löytänyt siitä palasia! Olen haaveillut monesta urheilulajista, jotka olisi muutakin kuin vain pakkopullaa. Täytyy näihin ”haavelajeihin” paneutua myöhemmin lisää, mutta kuukausi takaperin pääsin kokeilemaan niistä ensimmäistä eli kuntonyrkkeilyä. Ai vitsit mikä fiilis oli tunnilla! Todella rentoa ja todellakin vie mukanaan.  Ajantaju katoaa täysin. Niin minulle tehty laji! Aiemmin en ole uskaltautunut tunneille, sillä ne on aina tottakai paripainotteisia tunteja ja minulla ei ole ollut ketään, kuka lähtisi mukaan. Nyt kun sain poikaystäväni houkuteltua mukaan, niin  lähdimme samantien kokeilemaan. En voi muuta tehdä kuin suositella. Aktiivista liikuntaa reilun tunnin ajan, todella hauskaa, matala kynnys lähteä mukaan ja mikä parasta, parisuhteelle laatuaikaa.

Tällä tunnilla, millä me oltiin mukana, ei ainakaan käyty tekniikkaa läpi, vaan alkulämmittelyistä lähtien päästiin nyrkkeilyn makuun. Tunti koostui lähes kokonaan nyrkkeilystä, pieniä lihaskunto liikkeitä lukuunottamatta. Olin hiukan epäillyt, miten paljon siellä tunnilla jaksaa pysyä mukana, mutta pysyin hyvin mukana. Lihaskuntoliikkeet olivat tarpeeksi haastavia, mutta ei liian pro tasolla. Tunnin jälkeen olin väsynyt, mutta vain sillä hyvällä tavalla. Olemme nyt käyneet siellä muutamia kertoja ja ihana laji.

Ensi viikolla taas uudestaan. Onko muita, jotka ovat kokeilleet kuntonyrkkeilyä tai jotain muuta uutta lajia tänä vuonna? 

hyvinvointi liikunta hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *