Alkusanat

Mikä ihmeen Koukussa?

Tämä blogi ei ole mikään normi blogi. (Tässä vaiheessa Googlasin blogin määritelmän.) Vai onko sittenkin?  Pitäisikö sittenkin suodattaa ajatuksia niin, ettei loukkaa ketään, ettei kertoisi oikeasti sitä miltä tuntuu? Kuinka sisällä joku huutaa, mutta ulospäin vaikenee. Pitäisikö tämän sittenkin olla täynnä iloisia asioita? Vaikka alkuperäisenä tarkoituksena oli purkaa sanoiksi ajatuksia päiväkirjanlailla. Ajatuksia siitä miltä tuntuu olla Koukussa.

Kuka raaputtaa?

Nainen joka haluaa ainakin vielä pysyä anonyymina. Nainen jolla ainakin vielä on kaikkea. Nainen joka on kotoisin Suomesta, mutta ei tiedä missä pitäisi oikeasti olla. Missä sydän on? Juuret on ainakin täällä.  Kaiken takana on nainen, nainen joka on Koukussa.

Koukussa mihin?

Koukussa kaikkeen ihanaan, maukkaaseen ja hyvään syötävään, herkkuihin. Hyvän olon tunteeseen, ihmisten hyväksyntään. Miehiin,seksiin, tupakkaan… ja siihen pahimpaan; rahapeleihin. Peleihin jotka uhkaavat pilata elämän. Peleihin jotka on vienyt jo paljon. Niin paljon, että ne eivät saa viedä kaikkea.

Miksi? Mitäs nyt sitten?

Kaiken tämän kirjoittamisen tavoitteena on löytää takaisin elämänhallinta ja henkinen tasapaino. Mitä olin ennen? Iloinen, määrätietoinen, hauska, raikas ja ennen kaikkea onnellinen. Onnellinen siinä pienessä talossa, vain sinä ja minä. Mutta sitten tuli se kolmas. Hän sai kaiken ja minä menetin elämänhallintaa myötä kaiken.  5 vuotta. 5 v*tun vuotta kahlata tässä sonnassa ja sumussa.  Haluan vahvasti uskoa siihen, että voin löytää elämäni jostain takaisin. Läpikoulutuista miehistä se ainakaan ole vielä tullut vastaan. Mitä haluan? , elämäni takaisin. Mitä ajattelin tehdä sen eteen? Kirjoittaa ajatuksistani tänne, jos joku lukee niitä niin kiva. Jos ei, voin itse lukea kuinka minulla meni kuukausi sitten tai vuosi sitten. Kuinka pohjalla olin tai kuinka kurkotin korkeuksiin. Verrata siihen, missä mennään nyt. Meinasin hakea tukea myös elämänhallintaan liittyvästä kirjallisuudesta, minä joka lukenut viimeksi yläasteella pakollisen äidinkielenkurssiin vaadittavan kirjan takakannen. Hah. Viisaita neuvoja otetaan vastaan.

Eräs viisas ihminen sanoi; jos jaksaa uskoa itseensä, kaikki on mahdollista…

xoxo,

Koukussa

hyvinvointi ajattelin-tanaan raha runot-novellit-ja-kirjoittaminen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *