Ladataan...
Kriitikot

Nyt on täydellinen tilaisuus päästä eroon ihmishirviöiltä saaduista lahjoista. Siis niiltä ihmisiltä, jotka eivät välitä toiveista tai lahjalistoista vaan ostavat terrakotan väristä Teemaa koska itse pitävät siitä. Kellohallin Kesäravintola ja Iittala järjestävät yhdessä lautasvaihtopäivän. Vanhaa lautasta vastaan saa ilmaisen lounaan.

Kellohallin nettisivuilla kerrotaan seuraavasti:

"Vaihtoon käyvät niin vanhat kuin uudemmatkin, pääasiallisesti ehjät lautaset, pienet vauriot eivät toki haittaa. Lisäksi olemme kinnostuneita lautasten tarinoista mikäli niihen sellainen liittyy. Voimme näitä julkaista sitten esim. netti- ja facebook-sivuillamme."

Itse en uskalla viedä omia lautasiani, sillä en yhtään tiedä millaisia kauhutarinoita ne minusta kertoisivat.

Kerro, Koko-ruokalautanen, mikä on sinun tarinasi?

"No kerran omistajani Dan jätti minut päiväkausiksi lian ja ruoantähteiden peitossa monen muun yhtä kuvottavassa tilassa olevan sukulaiseni alle. Sitten vihdoin luulin vapauteni koittavan, mutta minut laitettiinkin veden alle jonne jäin lillumaan likaveteen taas päiväkausiksi... Minulla ei myös ole sananvaltaa siihen mitä päälleni laitetaan. Joskus... Joskus minut vuorataan valmisruoalla. Eikä tässä vielä edes pahin. Tasaisin väliajoin minun pintaani raavitaan Ikean aterimilla. Ikean! Mikä häpeä..."

Kiitos työkaverini keltaisten Teema-lautasten, pääsen kuitenkin nauttimaan tästä hauskasta tapahtumasta. Ilman paljastumisen pelkoa.

***

Mitä:  Lautasvaihtopäivä
Missä: Kellohalli, Helsinki
Milloin: 27.6.2013  klo 11.00-15.00

Kuva: Kellohalli.fi

 

 

Ladataan...

Ladataan...
Kriitikot

Tämä juttu on tehty yhteistyössä vatsani kanssa

Olin melko varma, että voisin elää pari viikkoa helposti jäätelöllä. Nyt olen täysin varma. Niin hyvää oli nimittäin Magnum Helsinki "pop-up ravintolassa" itse kokoamani jäätelö. Kunniahan ei siis kuulu pelkästään Magnumille, vaan myös minulle, sillä minähän ne osaset valitsin. Lopputuloksena oli valkosuklaakuorrutteinen popcorn-Himalajan kristallisuola-popping candy puikko.

"kuka viittii naamaansa tollasta sokeripommia ahtaa? jääkööt kauppaan..." kysyy mieshenkilö Magnumin Facebookissa. Katsos hyvä mies, kun näitä ei saa kaupasta, vaan pitää raahautua erikseen Vanhalle Ylioppilastalolle, jotta pääsee ahtamaan sokeripommia naamariin. Joten mars Vanhalle tee-se-itse-makunautinnon perässä. Tästä tulee minulle ainakin pop-up pisteen aukioloajaksi, eli kesäkuuksi, kuntosalin jälkeinen traditio. Kulutetut kalorit plus-miinus-nolla.

***

Iittalan outleteissa voi tehdä 16.6 asti varastolöytöjä. Suuri osa halvalla myynnissä olevista astioista on sen näköistä tai väristä, ettei kelpaa kuin vasaroinnin kautta mosaiikkitaiteen valmistukseen, mutta saattaa sieltä hyviäkin löytöjä tehdä. Itse ostin viidellä eurolla Fiskarsin keittiösakset ja 6 kappalettta Arabian Prego espressolautasia. Yhden lautasen hinta oli euron, joten eihän niitä voinut olla ostamatta. Yritin epätoivoisesti jo kaupassa miettiä mihin käyttöön ne tulisivat ja keksin kaksi ideaa:

1. Jäätelöpalloille

2. Tuikuille

Jos tarkoitus pyhittää keinot, niin samoin myös monta käyttötarkoitusta pyhittää yhden heräteostopäätöksen...

Hyvää viikonloppua!

Ladataan...

Ladataan...
Kriitikot

Viime televisiovuosi oli komedian ystäville vaikeaa aikaa. Loppuunsa tulivat niin The Office kuin 30 Rock. Toisaalta surettaa, ettei ikinä enää pääse kuulemaan Liz Lemonin ja Jack Donaghyn sanailua, mutta toisaalta sitä on onnellinen siitä, että hyvä sarja sai arvoisensa päätöksen eikä sitä vain vedetty pois ohjelmistosta ilman kunnollista lankojen yhteensolmimista. Yhtä hyvin ei käy kaikille sarjoille...

Tämän kohtalon koki nimittäin Happy Endings, joka tuli ennenaikaiseen loppuunsa. Pieni toivonkipinä jatkosta elää, sillä tuotantoyhtiö yrittää löytää sarjalle uutta kanavakotia.
 

Mitä muita mielenkiintoisia sarjakuolemia tapahtuikaan tänä vuonna?

90210 lopetettiin, mutta se palaa luultavasti vuonna 2033 nimellä B9v0rl2 H1lls.0
Pääosassa ovat Brendan lapsenlapset. Kuusikymppinen Shannen Doherty palaa sarjaan, koska pitäähän siinä yksi aikuinen olla. Ainoana erona entiseen on se, että kasvojenkiristysten myötä hänen molemmat silmänsä ovat vihdoin samassa linjassa.

CSI:NY koki saman kohtalon kuin veljensä Miami. Olisiko aika kypsä uudelle kaupungille? Oma ehdotukseni on CSI:Intercourse. Tuo Pennsylvaniasta löytyvä vahvasti amishien asuttama kylä mahdollistaisi raikkaan, uuden otteen suurkaupunkien jälkeen. Mutta jottei mennä liian kauas alkuperäisistä, päähenkilö voisi aina ennen alkutekstejä ottaa olkihatun päästään ja sanoa jonkin nasevan sanaleikin liittyen paikan nimeen.

”The victim had a bulletproof vest on. But sometimes wearing protection is not enough - accidents can happen in Intercourse.” YYYYYYYYYEEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAH!   

Up All Night päättyi kummallisen tapahtumaketjun seurauksena. Sarja ei saanut kanavan mielestä tarpeeksi katsojia, joten siitä haluttiin tehdä täysin erilainen. Sarja oli ensin single-camera show, eli yksinkertaistetusti sanottuna yhdellä kameralla, ilman taustanaurua kuvattu (vertaa 30 Rock, Modern Family, The Office). Muutoksen jälkeen se olisi ollut multi-camera show, eli useilla kameroilla samanaikaisesti, yleisön edessä kuvattu (vertaa Frendit, Will & Grace, Rillit huurussa). Christina Applegate ei tästä ollut innoissaan, vaan päätti jättää sarjan. Joten se lopetettiin, käytännössä siis päätähden toimesta.

Anatomian lyhyt oppimäärä helpottui. Nyt on jäljellä enää se aito ja alkuperäinen Greyn anatomia. Sekä Rakkauden anatomia, että Totuuden anatomia kärrättiin ruumishuoneelle. Veikkauksia siitä, minkä sarjan joku suomalainen kanava päättää lanseerata anatomia-lisällä otetaan vastaan. Oma veikkaukseni on, että Olipa kerran –sarjan spin-off Once Upon a Time in Wonderland nähdään meillä nimellä Olipa kerran Ihmemaan anatomia.

Tästä ja muista syksyn 2013 (tai koska ne saapuvatkaan Suomeen) uutuussarjoista voit lukea lähitulevaisuudessa tästä blogista!

***

Alla on lista kaikista äskettäin lopetetuista sarjoista. Olen lihavoinut ne säälittävyydet, jotka kestivät vain yhden kauden jos sitäkään. Lista on hyödyllinen, jos miettii kannattaako jotain sarjaa alkaa edes seuraamaan.

“1600 Penn”
“30 Rock”
“Animal Practice”
“Deception”
“Do No Harm”
“Go On”
“Guys With Kids”
“The New Normal”

“The Office”
“Ready for Love”
“Rock Center With Brian Williams”
“Smash”
“Up All Night”
“Whitney”
“Body of Proof”
“Don’t Trust the B—- in Apt. 23″
“Family Tools”
“Happy Endings”
“How to Live With Your Parents for the Rest of Your Life”
“Last Resort”
“Malibu Country”

“Private Practice”
“Red Widow”
“666 Park Avenue”
“Zero Hour”

“CSI: NY”
“Golden Boy”
“The Job”
“Made in Jersey”
“Partners”

“Rules of Engagement”
“Vegas”
“Ben & Kate”

“The Cleveland Show”
“Fringe”
“Mob Doctor”
“Touch”
“Cult”
“Emily Owens, M.D.”

“Gossip Girl”
“L.A. Complex”
“90210″
“Burn Notice”
“Southland”
“Monday Mornings”

 

Kuva: yahoo.com

Ladataan...

Pages