Lounas lautasesta

iittala0189.jpegNyt on täydellinen tilaisuus päästä eroon ihmishirviöiltä saaduista lahjoista. Siis niiltä ihmisiltä, jotka eivät välitä toiveista tai lahjalistoista vaan ostavat terrakotan väristä Teemaa koska itse pitävät siitä. Kellohallin Kesäravintola ja Iittala järjestävät yhdessä lautasvaihtopäivän. Vanhaa lautasta vastaan saa ilmaisen lounaan.

Kellohallin nettisivuilla kerrotaan seuraavasti:

”Vaihtoon käyvät niin vanhat kuin uudemmatkin, pääasiallisesti ehjät lautaset, pienet vauriot eivät toki haittaa. Lisäksi olemme kinnostuneita lautasten tarinoista mikäli niihen sellainen liittyy. Voimme näitä julkaista sitten esim. netti- ja facebook-sivuillamme.”

Itse en uskalla viedä omia lautasiani, sillä en yhtään tiedä millaisia kauhutarinoita ne minusta kertoisivat.

Kerro, Koko-ruokalautanen, mikä on sinun tarinasi?

”No kerran omistajani Dan jätti minut päiväkausiksi lian ja ruoantähteiden peitossa monen muun yhtä kuvottavassa tilassa olevan sukulaiseni alle. Sitten vihdoin luulin vapauteni koittavan, mutta minut laitettiinkin veden alle jonne jäin lillumaan likaveteen taas päiväkausiksi… Minulla ei myös ole sananvaltaa siihen mitä päälleni laitetaan. Joskus… Joskus minut vuorataan valmisruoalla. Eikä tässä vielä edes pahin. Tasaisin väliajoin minun pintaani raavitaan Ikean aterimilla. Ikean! Mikä häpeä…”

Kiitos työkaverini keltaisten Teema-lautasten, pääsen kuitenkin nauttimaan tästä hauskasta tapahtumasta. Ilman paljastumisen pelkoa.

***

Mitä:  Lautasvaihtopäivä
Missä: Kellohalli, Helsinki
Milloin: 27.6.2013  klo 11.00-15.00

Kuva: Kellohalli.fi

 

 

hyvinvointi hyva-olo ruoka-ja-juoma sisustus
Kommentit (2)
 1. Tuli todella syyllinen olo, koska olen jättänyt yhden KoKo-lautasistani likaisena tiskialtaaseen. Apua. Ja mun aterimet on Ikeasta…

  Pakko tiskata. Välittömästi.

 2. Koska vieraskirja ei näytä vielä uudessa Lilyssä tai ainakaan näillä mun näppäimillä toimivan, niin kommentoin täysin asiaan kuulumatonta asiaa:

  HAASTAN KRIITIKOT MIEKKAILU-DUELLIIN!

  Nimittäin sanan säilän sellaiseen.

  Saako kriittisinkin kesänviettäjä jo eletystä suvesta irti positiivisen ja käänteisen have done- listan?

  TJEU http://www.lily.fi/blogit/minski-haraa-maailmaa-vastaan/have-done-kesalista

  Jään odottamaan… 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *