10 syytä miksi rakastan sinua

Kriselda

 

Kyllä rakkaus on ihmeellistä. Välillä niin ihanaa, mutta välillä myös ärsyttävää. Olimme toissa viikonloppuna ystäviemme häissä ja papin puhe antoi taas ajateltavaa.

Monet meistä elää kovin egosentrisesti, että syytämme puolisoamme kaikista parisuhteen ongelmista. Emme juurikaan näe vikaa itsessämme.

Tunnistin itseni tästä 100% ja voi, että sitä häpeän määrää. Olen myös paljon miettinyt sitä, mistä hetkittäinen tyytymättömyys johtuu ja sitä, millaisen parisuhteen haluan. Miten voin itse vaikuttaa omalla toiminnallani ja tehdä hyvästä parisuhteesta vielä paremman?

 

 

Olen seurustellut poikaystäväni kanssa pian kolme vuotta, mutta tuntuu siltä että olisimme olleet yhdessä paaaljon pidempään. Kun hän 9 vuotta sitten osoitti ensimmäisiä kiinnostuksen eleitä, en silloin olisi uskonut, että nyt sitä ollaan. Enkä oikeastaan edes kolme vuotta sitten, kun tiemme kohtasivat uudestaan, olisi uskonut, että “valitsisin” hänet.

Muistan ikuisesti, mitä silloinen pomoni minulle sanoi. Hänen edesmennyt aviomies oli yhtä hullunkurinen kuin poikaystäväni: mieluummin erikoinen, kuin tavallinen ja tylsä. Tavallinen ja tylsä tosiaan on aika kaukana tästä.

 

 

1. Hän saa mut nauramaan.

Joonas on porukan naurattaja ja hänellä on yhtä erikoinen huumorintaju kuin mulla. Jos seuraat Insta-stoorejani, niin tiedät, että hän on huumorityyppejä.

 

2. Hän on vihdoin alkanut lämmetä ajatukselle, että meillä voisi olla koir(i)a.

Hahaha tää oli pakko nostaa tähän, koska Joonas ei pitänyt koirista, kun tavattiin. Nyt kun meillä on pyörinyt tasaiseen tahtiin hoitokoiria, niin aivopesu alkaa vihdoin toimimaan!

 

3. Hän on lojaali.

Joonas tunnetaan ystäväpiirissään siitä, että hän on super uskollinen ja pitää aina ystäviensä puolia. Sekin kertoo paljon, että ystäväpiiri on laaja ja hyvin tiivis jo vuosien takaa.

 
 
 

 

4. Aasinsiltana päästään siihen, että hänellä on maailman ihanimpia ystäviä!

Ehkä tämä ei ole varsinainen piirre hänessä, mutta enpä tiennyt, että kun alan seurustelemaan Joonaksen kanssa, saan älyttömän paljon uusia ystäviä. Vietämme suurimmaksi osaksi kaikki pyhät ystävien kanssa - he ovat meille kuin perhettä.

 

5. Meitä yhdistää samanlaiset arvot.

Ystävät ovat meille tärkeitä, olemme kummatkin tällä hetkellä työorientoituneita ja vaikka, puhumme paljon omasta perheestä (+koirista!), niin tiedämme kummatkin, ettei siihen ole vielä kiire. Parisuhdetta helpottaa se, että meillä on samanlainen elämäntilanne ja yhteisiä tavoitteita.

 

6. Hän tasapainottaa minua.

Vaikka olemme monessa asiassa samanlaisia, niin LUOJAN KIITOS, olemme myös tarpeeksi erilaisia. Joonas pitää mun jalat maassa, kun on siihen tarve (vaikka se onkin ajoittain ärsyttävää) ja osaa tarpeen tullen viilentää mun temperamenttista luonnetta. Hän haastaa mua!

 

7. Hän on rehellinen.

Joonaksen mielipiteeseen voi aina luottaa ja hän on just se tyyppi, joka sanoo sen, mitä kaikki muut ajattelee. Se ei tietenkään ole aina hyvä asia uusien tyyppien seurassa :D

 

 

8. Hänellä on hyvä tyyli.

Vähän erikoinen, mutta mieluummin niin, kuin tavallinen ja tylsä, eikö niin? ;) Hän on äärimmäisen muotitietoinen ja soveltaa trendejä mun makuun sopivasti. Hänellä on aika tunnistettava tyyli. (Annoin poikaystäväni pukea minut).

 

9. Hän on kävelevä Google ja sanakirja.

Joonas on verbaalisesti mielettömän taitava ja kysyn mieluummin häneltä aina kieliopillisia juttuja kuin googletan. Jos hän ei tiedä, niin hän googlettaa ja löytää satavarmasti paremmat tulokset. Hän on myös yks kävelevä tietopankki ja löi mut ällikällä viimeksi tänä kesänä, kun voitti kaikki tietokilpailupelit. Ärsyttävää!

 

10. Joonas on hemmetin komee!

Hän on tehnyt mallintöitä nuorempana, mutta kun selailin hänen ikivanhaa mallikansiota, niin onneksi tavattiin vasta nyt. Vuodet tekee yleensä hyvää miehille ja hän komistuu silmissäni vuosi vuodelta.<3

 

 

Elämä ei tosiaan oo tylsää tän tyypin kanssa. Kiitos rakas, kun olet. <3

 

Oliko liian siirappista? 

 

Lue myös:
Pitkän parisuhteen salaisuus
Mitä jos rakastun?

Kommentit

Tasaraita

Ei ollut liian siirappista, vähän siirappia on aina hyvä olla. :)  Oli kiva lukea tällaista parisuhteeseen liittyvää asiaa. Hieno julkinen rakkaudenosoitus toiselle. Nyt kiinnostaakin, että mistä tämä ajatus sitten syntyi, että kirjoitat blogiin tästä aiheesta? Tosi kiva juttu siis että kirjoitit. Kiva lukea millaisia asioita muut parisuhteissaan ja miehissään arvostaa, vaikka loppupeleissä ne on yleensä aika samanlaisia kuitenkin, ne arvostettavat ominaisuudet. :)

Kriselda
Kriselda

Hei ihana kuulla! Totta tosiaan, monet varmasti arvostavat samanlaisia positiivisia asioita puolisossaan. 

Ystäväni julkisti tänään hääkuvat, joten papin sanat muistuivat mieleen. Lisäksi muistan joskus lukeneeni Sarandan blogista vastaavanlaisen postauksen. Yritin äsken sitä etsiä, mutta en löytänyt sitä! Muistan vain sen, että kuvituksena oli heidän kihlakuvia :D

Jotenkin oon ennen halunnut pitää yksityisasiat yksityisinä, vaikka välillä horisenkin täällä poikaystävästäni. Tosin miks ei tällaisia positiivisia juttuja voisi kirjoittaa internettiin. Rakkaus on ihanaa. <3

JollyHolly

Ihanaa! <3 <3 

Kriselda
Kriselda

Sitä se rakkaus on! <3 Ainakin suurimmaks osaks :D

JollyHolly

Jep <3 :D suurimmaks osaks juu! Oote kaunis pari btw :) <3 

Vierailija (Ei varmistettu)

Uskotko että poikaystäväsi pysyisi kanssasi jos ulkonäkösi jostain syystä tuhoutuisi vaikka tulipalossa, entä päinvastoin?

Kiinnostaa tällä hetkellä pariutumisasioissa ulkonäön merkitys: esim Gisele Bundchen eli yksi maailman kauneimmista naisista sanoi että "kauneus on sisältäpäin tulevaa energiaa" - vaan eipä se oikeassa elämässä noin mene, maailman kaunein nainen vain naiivisti luulee että miehet tykkää hänen "sisäisestä kauneudestaan" :(

Kriselda
Kriselda

Kyllä se pysyisi. Täytyisi olla aikamoinen ihmishirviö, jos jättäisi sen takia, että ulkonäkö muuttuu. Toki tuollaisen traumaattisen kokemuksen jälkeen elämää lähtisi tarkastelemaan uudelleen ja voi olla, että itselle tulisi sellainen fiilis "ettei halua olla kenenkään taakkana".

Toki pariutumisasioissa kiinnitämme toisessa ensimmäisenä ulkonäköön. Itse olen kokenut asian jopa niin, että ulkonäkö muuttuu joko parempaan tai huonompaan, kun tutustuu paremmin toiseen. Mitä parempi tyyppi, paremman näköinen. Ihminen muuttuu väistämättä rumaksi, jos on aivan paska tyyppi. Sisin tosiaan ratkaisee ja se usein huokuu myös ulkonäköön.

 

Kommentoi