20 kysymystä

 

Pitkästä aikaa ”random questions” -postausta! Näitä on kiva näpytellä ja samalla tulee vähän tutkailtua itseään. Nappasin tämän kysymyslistan Julian blogista ja hän Hannan blogista 😀 Laitetaan siis hyvä kiertää ja haastankin myös sinut samalla miettimään, mitä itse vastaisit näihin?

 

Unohtumattomin naamiaisasusi?

Hmmm…. Varmaankin vuoden 2016 Halloween-asuni, jolloin pukeuduin Beyoncén saman vuoden Super Bowl  -esiintymisasuun. Sitä oli hauska rakentaa, vaikka lopulta ahdistikin olla niin pienissä vaatteissa. Myös tämän vuoden asu on vielä vahvasti mielessä. Se löytyy täältä.

 

Eniten käyttämäsi some-verkosto?

Varmasti Instagram. Päätyöt ovat siellä ja päivittäin sitä tulee näpyteltyä 3-4 tuntia. Vaikka jonain päivinä en mitään postaile, niin sitä tulee ahkerasti käytettyä kommunikointiin. Vastaan myös aina kommentteihin ja DM-viesteihin.

 

Vuodenaika, josta pidät eniten?

Rakastan sitä, että meillä on täällä kaikki vuodenajat. Olen näin aikuisiällä oppinut arvostamaan niitä kaikkia, erityisesti talvea. Eniten kuitenkin pidän keväästä, kun puskiin ja puiden oksiin syntyy nuppuja ja ensimmäiset kevätauringon säteet lämmittää. Ja ahhh voi heittää aurinkolasit päähän!

 

 

 

Jos sinun tulisi valita ranta tai vuoret, kumman nyt valitsisit?

Just nyt valitsisin vuoret (ja tunnelmallisen spa:n siihen kylkeen).

 

Mitä osaat pelata todella taitavasti?

En mitään! 😀 En ole koskaan pienenä pelannut pelejä (paitsi shakkia. Nerd alert.), mutta nyt aikuisiällä olen vähän lämmennyt erilaisille seurapeleille. Mankeli on joka kerta äärimmäisen hauskaa.

Kesällä harjoittelin sellaista pleikkapeliä kuin Crash Team Race ja omasta mielestäni kehityin siinä aika paljon. 😀

 

Millaisesta juustosta pidän?

Kaikenlaisista! Valitsen aina juustot jälkkärilistasta, jos mahdollista. Se on myös mun “bravuuri”, jos joudun nyyttäreihin. Juustot ja charkut.

 

Tavoite, jonka haluat saavuttaa elinaikanasi?

Huh! Näitä on monia. Ehkäpä isoin tavoite tai unelma, mikä on kulkenut mukana lapsuudesta asti on olla äiti. Olla hyvä äiti.

 

Kuinka monessa kaupungissa olen asunut?

Hmm… Neljässä. Helsinki, Manila, Stuttgart ja Vantaa. Tuskin tulen koskaan muuttamaan pois Helsingistä – ainakaan kovin pitkäksi aikaa.

 

 

Mitä kieltä toivoisit osaavasti puhua?

Italiaa!! Sit lisäksi espanjaa, venäjää ja kiinaa. Ehkä myös japania.

 

Mitä et siedä?

Ekana tuli mieleen se, että mulla on huono sietokyky pahoille hajuille 😀 Olen kovin hajuherkkä. En myöskään siedä akryyliä (vaatteissa), itsekeskeisyyttä, free ridereita, laiskuutta ja huonoa ajankäyttöä (erityisesti itsessäni).

Jos käsilläni on tunti vapaa-aikaa, mihin käytät sen?

Ulkoiluun! Pikku herra Hefe Hefner on jo siinä iässä, että jaksaa tunnin kävelylenkkejä. Se on parasta parsaa mun päivissä, kun voi kävellä jonkun kanssa, mutta olla puhumatta mitään. 😀

 

Suosikkirutiinisi?

Ehdottomasti uusi aamurutiinini: 6 am Club (joka on oma versio 5 am Clubista!). Teen ensin ayurveda-henkisen aamupuhdistuksen keholle, sitten joogaan, jotta veri lähtee kiertämään kehossa ja lopuksi kirjoitan “aamusivuja”, eli harjoitan kiitollisuutta, reflektoin ja kirjoitan aivot ns. tyhjäksi.

 

Mistä tulet ylivilkkaaksi?

Hyvästä seurasta, viinistä, tulevaisuuden suunnittelusta ja hullun hyvistä ideoista. Inspiroituneena on vaikea rauhoittua!

 

Valitsetko mielummin tekstiviestin vai puhelun?

Riippuu täysin, mitä asiaa on (ja jos on itse juttutuulella :D). Kiireelliset jutut haluan hoitaa puhelimitse, muuten tekstari voittaa. Rakastan myös höpötellä tuntitolkulla ystävien kanssa, jotka asuvat kauempana ja joita ei näe kovin usein.

 

Arvokkain aarteesi?

Hefe Hefner. ❤️

 

 

Mikä oli viimeisin vieraalla kielellä tekemäsi virhe?

Hahah voiko tähän laskea Suomen kielen? Viikonloppuna yhdessä seurapelissä (!) kysyttiin Kalevalan hahmoista ja yritin sanoa Joukahainen, mutta änkytin “Jouhi… Jouhikainen!”.

 

Mikä on sinulle parasta terapiaa?

Pitääkö valita vain yksi? Jooga, hengittäminen, koira, metsä, merenranta… Nukkumisesta on myös tullut yhä tärkeämpää. Viini ja ystävien seura ovat myös ajoittain parasta terapiaa.

 

Jos voisit olla fiktiivinen hahmo, mikä olisit?

Vampyyri 😀 Tai keiju! Ehkä keiju mieluummin.

 

Minne haluaisit matkustaa?

Japaniin, Kiitos! Tokyo, vuoret, spa, ruoka ja kulttuuri kiehtoo. Myös ensi kesän Olympialaiset kiinnostelee.

 

Missä tapasit puolisosi?

Tapasimme ensimmäisen kerran kuvausstudiolla. Hän oli TV-kanavan kuvauksissa ja mulla oli alkamassa heidän jälkeen erään bändin kuvaukset.

 

 

Kuvat

hyvinvointi oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *