24 tuntia metsässä

Kriselda

 

En epäröinyt sekuntiakaan, kun Julialta ja Kiralta kilahti kutsu metsäretkelle telttailemaan. Retki oli tyttöjen järjestämä PR-reissu yhdessä Lagomin kanssa, jossa oli tarkoitus päästä nauttimaan Suomen luonnosta, lähimatkailusta ja ripauksesta eräjormailua. Mukana oli myös Suomen luontokonkari Eeva Mäkinen - eli saatiin olla rauhallisin mielin, kun mukana oli pro. Ei ihan Survivors-meiningillä kuitenkaan menty :D

 

Lagomista lyhyesti: kyseessä on yritys, joka valmistaa terveellisiä välipaloja. Valikoimissa on smoothie-pusseja, kanan rintafileitä ja nyt uutuutena vegaanisia ja gluteenittomia Snäkkäri-siemennäkkäreitä.

Meidän pienen patikoinnin ja metsäjoogan jälkeen maistui tyttöjen valmistama välipala, jossa oli juurikin Lagomin tuotteita. Parmesankanatahna Snäkkärin päällä oli niin taivaallista, että sitä on saatava pian uudelleen!

Sen jälkeen oli luvassa meikäläisen lempparikombo: järviuintia ja saunomista. Oli kertakaikkiaan ihanaa istua raukeana iltanotskilla auringonlaskun aikaan. Metsä ja ulkona oleminen teki tehtävänsä. <3

 

Yö tosiaan nukuttiin teltassa (mulle eka kerta ikinä!) ja pakko myöntää, että olin ehkä varustautnut yöhön huonosti. Extra kuuma makuupussi ja fleecetrikoot eivät olleet paras kombo. Noh, osaanpahan ensi kerralla valita telttailuvaatteet paremmin! Toivotaan, että ensi kerta olisi jo pian - vielä on öitä jäljellä, kun voi nukkua ulkona.

 

Telttaretki tuli erittäin hyvään saumaan näin syksyn alkaessa. Sitä sai hyvän muistutuksen, että muistaa tasaisin väliajoin maadoittua. Etenkin nyt, kun täällä Lilyssäkin pyörii #onkopakkojaksaa-kampanja, niin muistetaan pitää itsestämme huolta. Siitä kirjoitan oman postauksen, sillä muistista löytyy omakohtaista kokemusta liittyen aiheeseen. Pysykää siis kuulolla.

 

 

Kiitos tästä Kira, Julia, Eeva ja Lagom Suomi.

 

 

Kuvat: Julia Toivola & Kira Kosonen

 

Lue myös:
Frantsila: Garden trilogy
Se aika vuodesta: Kasvun paikka

Kommentoi