3 x 4 hyvää asiaa

Kriselda

 

Mari kirjoitti blogissaan oman elämänsä hyvistä asioista ja haastoi minut mukaan tähän leikkiin. Kirjoitin juuri viime viikolla uudesta aamurutiinistani ja jotenkin sen myötä on pystynyt elämään huomattavasti positiivisempaa arkea. Jos et ole vielä lähtenyt siihen junaan mukaan, niin haastan sinut tekemään edes tämän. Kirjoita omaan blogiisi, Instagramiin tai Facebookiin taikka kirjoita käsin paperille, mikäli et halua jakaa onneasi muiden kanssa. Harjoitus saa meidät pysähtymään ja näkemään oman elämämme positiiviset asiat.

 

Kolme hyvää asiaa elämässäni juuri nyt

Vapaus. Saan tehdä mitä haluan, milloin haluan. Tämä ei ole itsestäänselvyys ja toki omista velvollisuuksista täytyy pitää kiinni. Tuntuu silti hyvältä tiedostaa se, että tässä elämässä voi tehdä just niinkuin itse haluaa.

Rakkaus. Minulla on ympärilläni mitä ihanimpia ihmisiä ja elän aika rakkauden täyteistä elämää. Kaikki lähtee itsestä ja juuri nyt elämä tuntuu eheältä.

Tasapaino. Olen varsinainen hedonisti ja helposti saattaa mennä yli, mikäli nautiskelen liikaa. Nyt on löytynyt järkevä tasapaino niin ruuan kuin liikkumisen suhteen.

 

Kolme hyvää asiaa päivissäni juuri nyt

Työ. Olen tällä hetkellä onnellinen ja kiitollinen siitä, että saan toteuttaa itseäni melko vapaasti. Vaikka hommat kehittyvät ajan mukana, niin ainakin minulla on vahva tunne siitä, että suunta on oikea.

Vaihtelevuus. Nautin siitä, että jokainen päivä on erilainen. Vaikka jotain rutiineja silti on, niin silti päivien kulku vaihtelee. Jotkut päivät pyhitän kokonaan kirjoittamiselle, jotkut kuvauksille ja jotkut pää kolmantena jalkana juoksemiselle.

Parisuhde. On ihanaa jakaa arki parhaan ystävän kanssa. Välillä sitä toivoo ja tarvitsee omaa rauhaa, mutta mikään ei voita oman kullan kainaloa pitkän päivän jälkeen.

 

 

Kolme hyvää asiaa tänä vuonna

Matkustus. Tänä keväänä tulee enemmän reissuja, kuin koskaan aikaisemmin. Tykkäään matkustella uusiin paikkoihin ja haluan nähdä mahdollisimman paljon maailmaa. Tällä hetkellä minulla on kesään asti joka kuulle luvassa uusi reissu.

Sisustusprojekti. Minulla on vahva tunne siitä, että tänä vuonna saattaa olla muutto isompaan asuntoon. Olenhan jo asunut tässä kämpässä kaksi vuotta, mikä on henkilökohtainen ennätykseni. Ellei muuttoa tapahdu, niin ainakin sisustusprojekti aloitetaan tästä nykyisestä kodistamme!

Hammasprojekti. Lapsena oiotut hampaat ovat alkaneet vääntyä takaisin vinoon ja bruksismi on nopeuttanut hampaiden eroosiota. Sen lisäksi se pilaa yöunet (ei pelkästään minun) ja aiheuttaa päivittäin päänsärkyä. Hampaiden ja suun hyvinvointi on yhteydessä sydämen terveyteen, joten näistä kannattaa olla tarkkana!

 

Kolme hyvää asiaa minussa

Määrätietoisuus. Olen niin sinut sen kanssa, mitä haluan elämältäni ja se vie eteenpäin.

Uuden oppiminen. Minulla on vahva halu kehittää itseäni jatkuvasti kaikilla elämän osa-alueilla.

Pyyteetön. Vaikka teen paljon päätöksiä ja valintoja itsepäisesti, niin pyrin silti aina huomioimaan kaikki. Jaettu ilo on moninkertainen ilo. <3

 

Iloa & valoa viikkoon! Mikäli jaat somessa omat onnen aiheesi, niin muista tägätä minut mukaan, jotta pääsen stalkkaamaan niitä.

 

 

Hattu Balmuir
Pusero Gina Tricot

 

Lue myös:
#Uraoivallus: Tunne itsesi
Uusi aamurutiini

 

 

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Oot vaan niin huikee tyyppi. <3

Kriselda
Kriselda

Heiiii, kiitos samoin sinne xx!  <3 

Kommentoi