3 x Treffit Helsingissä

Aloha! Toivottavasti teidän kesä on sujunut mitä ihanimmin! Täällä ollaan vietetty rehellistä pentukesää. Ollaan oltu jonkin verran mökillä (Parasta! Himmee mökkikuume!) ja kun pentu on muuttunut villieläimeksi, ollaan palattu takaisin kaupunkiin.
On täällä myös ehditty joogailemaan ulkona, sairastaa kesäflunssaa ja viettää jo ensimmäisiä rapujuhlia! Festareita/konsertteja toistaiseksi nolla, mutta ainakin Flow ja Blockfestit ovat tiedossa elokuussa. Huh! Eli tässä kuussa.

Mua lohduttaa se, että kesää on vielä reilusti jäljellä – siispä sen kunniaksi kirjoittelin teille auki 3 x treffi-ideaa Stadissa.
Pyrimme poikaystävän kanssa pitämään kerran viikossa treffi-illan, joskin nyt kesällä ne ovat jääneet vähemmälle. Oikeastaan kokonaan pois. Lie johtuuko pennusta vai muusta kesäkiireestä. Anyway, kirjoitin kolme unelmien treffipäivää lempikaupungissani, Helsingissä. Nämä sopivat niin ensitreffeille kuin sadansille deiteille. <3

 

1: Lintsipelit + Kallio-kierros
Päivä alkaa Lintsillä. Jos rahkeet riittää, niin antakaa mennä ja hankkikaa rannekkeet! Tämä mummeli on superiloinen pelkästään Lintsi-peleistä ja yhdestä vuoristorata-ajelusta. Jo on ajat muuttuneet siitä, kun meikällä oli Timanttikortti ja Linnanmäellä tuli oltua päivittäin.
Pelien jälkeen matka jatkuisi Kallion suuntaan ja aperitiivit Harju8:ssa, alkupalat Bar Cónissa, pääruoka Winossa ja jälkkärit Karhupuiston Way-lippakiskalla.

Jos treffikumppani osoittautuu oikein ihanaksi, niin jatkaisin tästä vielä Leblonin kesäterdelle ja jos onni käy, niin mestoilla olisi open air karaoke -ilta!

 

2: Etelä-Helsingin helmet
Tiedossa on biitsipäivä! Treffit alkaa Kompassitorilta, josta pääsee lautalla Uunisaareen. Rantakassiin pakataan aurinkosuojaa, kylmiä juomia ja pelejä. Parhaat biitsipelit: Uno, Yatzy ja frisbee! Uno on ollut viimeisen vuoden meidän kaveriporukassa the shit.
Kun auringosta ja hiekasta on saatu tarpeeksi, kävellään Liuskaluodon Skifferiin liuskoille! Sieltä taas lautta takaisin maihin ja jädet iki-ihanasta Helsingin Jäätelötehtaalta. Mikäli peli-intoa vielä löytyy , niin sitten Kaivopuiston Mini-golfiin kierrokselle. Tämä, jos mikä on parisuhdetesti – ainakin meillä. 😀

Jos treffikumppani osoittautuu oikein ihanaksi, niin jatkaisin tästä vielä Birgittaan tai Löylyyn!

 

3: Päivä turrena
Treffit alkaa brunssilla Kauppahallin Storyssa. Mieluusti Storyn terdellä, josta upeat merinäkymät Skattalle päin. Brunssin jälkeen haetaan eväät Kauppatorilta: kirsikoita, herneitä, mansikoita… Ei kuitenkaan jäätelöitä, koska Kauppatorin lokit ovat agressivismpia 😀
Kauppatorilta kiertoajelu Strömman Kanavareitti -botskilla. Samalla saa pienen historiatunnin upeasta kaupungistamme. Ajelun jälkeen voi suunnata kävelykierrokselle Torikortteleihin ja treffipäivän kruunaa Kino Engelin ulkoilmaleffa.

Jos treffikumppani osoittautuu oikein ihanaksi, niin jatkaisin tästä vielä Trillby & Chadwick -salakapakkaan! 

 

 

Minkä näistä treffeistä sä valitsisit? Entä, millainen olis sun unelmien treffipäivä Helsingissä?!

 

P.S. Ihanaa alkanutta elokuuta! Täällä palaillaan pikku hiljaa arjen pariin ja blogikin päivittyy vastaisuudessa viikoittain! <3

suhteet parisuhde sinkkuus rakkaus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *