5 x oudot jutut

Kriselda

College Comme des Garçons // Aurinkolasit Komono // Kengät adidas // Kangaskassi rotsiauki x Rähinä

 

 

♡ Kävelen usein kuulokkeet korvilla, vaikka en kuuntele musiikkia. Saatan nimittäin uppoutua somettamaan, että Spotify unohtuu laittaa päälle.

 

♡ Änkytän aina, kun innostun jostain asiasta. Usein näissä tilanteissa tulee myös unohdettua kunnolliset lauserakenteet ja yhtäkkiä sanojen oikeinlausuminen tuntuu erityisen vaikealta.

 

♡ Minua hävettää ostaa kaupasta WC-paperia. Etenkin sen kantaminen kotiin tuntuu nololta, jos ei ole isoa kauppakassia, mihin sen voi piilottaa. Myös tamponien ostaminen on noloa, jos kaupankassalla on söpö poika. Mikähän siinä on?

 

♡ Nauran paljon ja nauran eri tavalla eri tilanteissa. On flirttailevaa hihitystä, vahingonilo-räkätystä, laiskaa hekotusta, humalaista huutonaurua ja toki on myös kiusallista "naurua". Paras on kuitenkin wanhakunnon itkunauru, jossa vatsalihakset tulevat kunnolla käyttöön.

 

♡ Teen todella hyvää ruokaa - omasta mielestäni. Mutta sitten, kun pitäisi kokata ystäville tai muulle yleisölle, niin tuloksena on iso fail. Tietenkin kaikki mikä voi mennä pieleen, menee pieleen juuri silloin.

 

 

// Sometimes, I do some strange things.

 

 

Photos: Lotta Näkyvä

 

Kommentit

Juli aToivola (Ei varmistettu)

Hahahah, mä oon niin sama tossa vikassa! Tehään joskus toisillemme ruokaa? :D <3

Kriselda
Kriselda

Höpsiiis mä aina fiilistelen sun safkaa! But yes, absolutely, we must cook together!

Toimitus
Toimitus

Hih, nämä oli söpöjä :)

Kriselda
Kriselda

Kiitos! :D

Nuhe (Ei varmistettu)

Heippa! Pakko kommentoida, ja nimenomaan tähän postaukseen koska nää "oudot" jutut oli huippuja!! :D Ja muutenkin luin tätä blogia läpi ja tulipa hyvä mieli, niin pinnallisista kuin vähän syvemmistäkin jutuista, mukavaa luettavaa, kiitos! :)

Kriselda
Kriselda

Voi että, kiitos. Tulipa hyvä mieli. Kiitos siis sulle ja ihanaa loppuviikkoa! Toivottavasti pysyt matkassa mukana :)

Kommentoi