All ghetto everything

Kriselda

 

Takki Lindex // Huppari Bik Bok // T-paita vintage // Farkut H&M // Pipo Monki // Aurinkolasit Komono // Laukku Furla // Kengät Nelly.com

 

Helsinkiläisissä sisäpihoissa on jotain taianomaista. Jokaisessa on oma fiiliksensä ja oma tarinansa. Ja mitä kaikkea niissä onkaan ehtinyt tapahtua! Jo toimistorakennuksemme korttelista löytyy mitä erilaisimpia pihoja ja viereisen talon autotallien yläpuolella on iso terassi, josta nämä kuvat ovat. Autioitunut piha ja verkkoaita saavat fiiliksen, kuin olisi Litchfieldissä tai Harlemissa konsanaan. Vähän ghettofiilis kuitenkin. Harvinaisen hyvin asunikin sopii teemaan ja ihan sattumalta olin värikoordinoinut pihan kanssa! Täydellinen vahinko.

Loppuviikosta onkin juhlia tiedossa ja ensimmäisenä ovat Elle Style Awardsit, jotka ovat tänä iltana! Vähän jännittää, sillä nämä ovat ensimmäiset Elle-gaalani ja juhla-asu jäi vähän viime hetkeen. Hyvin tyypillistä tällaiselle ghettomuijalle. Nyt ovat kaikki taikasanat ja -pölyt tervetulleita tähän suuntaan, jotta muutun iltaan mennessä gaalakelpoiseksi!

 

 

Kuvat: Riku L.

 

Kommentit

Elisa Lepistö

Upeelta näytit eilen gaala-asussa! :) Ja toi pipo on IHANA!! <3

Kriselda
Kriselda

Omg, kiitos! Se on super hyvä pikku päisille! Kunnon kypärä :D 

Julia Toivola (Ei varmistettu)

GO RIKU :D

Kriselda
Kriselda

Hahaha, Riku pääs mun uhriks :D

Kommentoi