Beauty Routines: Ihonhoidon pyhäkolminaisuus

Kriselda

 

Meidän tämän hetken kylmä ja kuiva ilma ei ole ihon paras kaveri. Kerroin vähän aikaa sitten uudesta aroma diffuuserista, joka on jeesannut iho-ongelmissa, mutta kun laite ei kulje päivisin mukana, niin iho tarvitsee pohjalle kunnon tuen. Lisäksi, en pysty mitenkään feikkaamaan stressiä - otsalle ilmestyy ikäviä näppylöitä, jotka muistuttaa hengittämisen tärkeydestä. 

 

Esittelin pari kuukautta sitten omalle iholleni parhaan hoitosarjan, Olivia Kleinin. Tässä puolen vuoden tutustumisen aikana omalle iholleni on muodostunut selkeät top 3 tuotetta, joiden ansiosta ihoni voi paremmin:

 

OIL WASH & CARE

Pesu- ja hoitoöljy sisältää kymmentä eri öljyä. Muun muassa aprikoosi-, jojoba-, manteli- ja risiiniöljyä. Käytän tuotetta kasvojen pesuun ja se putsaa meikin tehokkaasti! Etenkin vedenkestävän ripsarin pesuun tuote on paras. Käytin tähän aiemmin kookosöljyä, mutta se jättää kasvoille huomattavasti tukkoisemman fiiliksen ja sain usein silmätulehduksia siitä (kookosöljy sopii paremmin muihin tarkoituksiin).
Pesun lisäksi hoidan Olivia Kleinin öljyllä ihottumia ja se on myös hyvä tuote kuiville huulille!

 

 

JELLY WASH

Öljypesun lisäksi, käyn kasvot läpi myös putsarilla. Jelly wash puhdistaa ihon meikkijäämistä ja talista - jättäen ihon silkkisen pehmeäksi ja mattapintaiseksi kuivattamatta. Joka pesun jälkeen toivon, että ihoni pysyisi AINA yhtä hyvänä. Mutta, elämä ja sekaiho tekevät poskista korppuisen valkeat ja T-alue kiiltää kilpaa auringon kanssa (silloin kun aurinko on kilpailumoodissa).

 

BALANCE CREAM

Melko nopeasti pesun jälkeen iho alkaa osittain kiristämään ja siihen paras apu löytyy balance creamistä. Tähänkin olen testaillut kymmeniä eri voiteita, mutta kyseinen hoitovoide on ainoa, joka pitää ihottumat ja näppylät edes jotenkin aisoissa! Voide imeytyy tehokkaasti ja se sopii hyvin myös meikin alle.

 

 

En yhtään osaisi laittaa näitä kolmea tuotetta tärkeysjärjsetykseen, vaan kaikki tukevat toisiaan. Ja aina kun nämä tuotteet loppuvat kesken, huomaan ihossani ikäviä muutoksia. Jos jotain olen oppinut ihohaasteiden kanssa, niin johdonmukaisuus on kaiken A ja O. Ilmastoon emme valitettavasti voi vaikuttaa, mutta tuotteisiin kyllä.

 

Joko sinulla on kokemusta Olivia Kleinin hoitosarjasta?

 

 

Lue myös:
Täydellisen ihon salaisuus
Must-have: Aroma diffuuseri

 

 

INSTAGRAM (@KRISELDA) / FACEBOOK / PINTEREST

Kommentit

Idaemilii
Köyhä shoppailija

Minulla ei ole vielä mitään kokemusta näistä, mutta kuullostaa hyviltä! On todella vaikeaa löytää tuotteita mitkä oikeasti ovat hyvät ja sopii iholle. Ja nämä purkit ovat niin hienot, apua?! Itse olen huomannut myös että stressaan koko ajan vähän ja juuri noita näppylöitä tulee koko ajan esille.. Täytyy testata!

Kriselda
Kriselda

Heippa! Niinpä - aina, kun aloittaa uuden tuotesarjan käytön, niin iholla kestää totutella siihen :) Pitää vaan sinnitellä sen ajan yli, kun ihon läpi tulee kaikki kuona-aineet! Suosittelen todellakin testaamaan Olivia Kleinia. Ovat sopivan stydejä!

Liisii (Ei varmistettu)

Moikka,
Kuulin Olivia Kleinistä ensimmäisen kerran sun aiemmasta blogi-postauksesta, kiitos siitä! :) Olen nyt reilun kuukauden ajan käyttänyt pesu- ja hoitoöljyä, kosteuttavaa hoitosuihketta ja hydralotionia, kaikki olleet todella hyviä ja olen saanut apua syksyn tuomaan todella kuivaan ihooni. Nyt ongelmana on kuitenkin näppylät (luulisin johtuvan stressistä) ja mietinkin hankkivani saman sarjan balance-voiteen tai vitamin-voiteen, onko sulla kokemusta siitä vitamin-voiteesta? Ja sitten vielä toinen kysymys tuli mieleen koskien sun ja Petran Yes Girl-videota, eli minkä merkkinen se sun harja on (siinä top-3 videossa)? :D

Kriselda
Kriselda

Moikka! Hei pahoittelut, sun kommentti on mennyt totaalisesti ohi! Mutta Olivia Klein: Näppylät ovat täysin normaalit, kun vaihtaa kosmetiikkaa. Pysy vahvana! Jos sulla on herkkä iho, niin suosittelen jättämään vitamiinivoiteen pois, koska se on aika vahvaa kamaa! Balance-voide toimii ainakin itselläni parhaiten rauhoittavana voiteena, eli sitä suosittelen lämpimästi! Nuo mainitsemasi tuotteet (pesu- ja hoitoöljy, kosteuttava hoitosuihke ja hydralotion) on mulla käytössä joka päivä ja on kivan monipuolisia! Öljy toimii sheivauksen jälkeen + ihottumiin. Ja iho tykkää suihkun jälkeen hydralotionista! Toimii muuallakin kuin nassussa :)

Se meikäläisen harja on Mago-hiustenpidennyksille tarkoitettu harja, jonka nimi on "Simply Natural". Mulla ei siis ole pidennyksiä, mutta se on niin hellävarainen, ettei vahingoita hiuksia. Sopii hyvin tällaiselle takkutukalle + kun mulla on blondauksen läpikäynyt pehko, niin se ei vahingoita tukkaa yhtään enempää! :)

Kommentoi