Beauty Routines: Kevät-detox kasvoille x 2

 

Estelle & Thild_Olivia Klein

 

Kylppärinkaapistani löytyy yhä enemmän luonnonkosmetiikkaa ja monien kokeilujen jälkeen löysin iholleni sopivat tuotteet. Alkuun tuli huteja ja sain allergisia reaktioita, mutta pikku hiljaa tuntemus omasta ihosta ja sopivien tuotteiden yhteensovittaminen alkaa olla voiton puolella.

Nyt kun on aika herätellä iho talven jäljiltä kevätkuosiin, niin haluan vinkata teille kahdesta detox-kasvonaamiosta. Kummatkin ovat keskenään erilaisia, vaikka pyrkivät samaan lopputulokseen, eli puhtaampaan ihoon.

 

Estelle & Thild_Olivia KleinEstelle & Thild_Olivia Klein

 

Olivia Kleinin Detox Masque sopii samealle ja kosteutta kaipaavalle iholle. Harmaa naamio sisältää lääkehiiltä ja granaattiomenan hedelmähappoja, jotka syväpuhdistavat. Naamion orgaaniset öljyt ja hyaluronihappo taas tehokosteuttavat ja edistävät ihon kimmoisuutta. Naamio tuoksuu vihreälle teelle ja sen ansioista se samalla rahoittaa – niin ihoa kuin mieltä.

Hinta: 13,40 € / 50 ml

 

Estelle & Thildin Biocleanse Deep Cleansing Detox Mask on nimensä mukaisesti syväpuhdistava naamio. Kevyen koostumuksen ansiosta se sopii niin seka- kuin rasvoittuvalle iholle. Naamio sisältää bentoniittisavea, joka puhdistaa ihohuokoset supistaen niitä. Lisäksi se sisältää mustaa seljankukkaa, joka rauhoittaa jättäen ihon pehmeäksi.

Hinta: 29,90 € / 75 ml

 

 

Lue myös:Talvi-ihon pelastusBeauty Routines: Pitkät ripset seerumilla

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *